Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 108 (7720)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sucevenii au dominat topurile la ediția a XVIII-a a Trofeului „Cetatea de Scaun”

Marţi, 11 Mai 2021 (12:27:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Baza sportivă „Unirea” a găzduit zilele trecute cea de-a XVIII-a ediţie a Trofeului „Cetatea de Scaun” la tenis de câmp, o competiţie destinată sportivilor veterani, trecuţi de vârsta de 30 de ani, aflată în circuitul FRT. La turneul organizat de clubul Select au sosit participanți din toate zonele țării, întrecerea având în program concursuri la opt categorii de vârstă, în proba de simplu.

Ca de obicei, sportivii suceveni s-au regăsit în număr mare pe tablourile de concurs, obținând clasări fruntașe. Astfel, întrecerea categoriei de vârstă +30 de ani a avut în „careul de ași” numai localnici, campionul Mihai Pânzaru, de la clubul Select, fiind urmat în clasament de Florin Popovici-Dumbravă (Tenis Club Dava), Constantin Cical-Berariu (ACS Tenis King) și Sergiu Ceucă (CS Select).

La +40 de ani, competiția s-a încheiat cu victoria lui Lucian Pohoață (Select Suceava), după o finală extrem de disputată, cu Cristian Buteanu, din Beclean. Locul al treilea i-a revenit lui Ioan Șoldan (CS Select).

La categoria de vârstă +45 de ani, sucevenii Alin Opincaru, Liviu Axinti, Irinel Nanu și Mihai Ududec, au fost devansați în clasament de Ioan Maricel Marian, de la ACS Advance Team Beclean.

Concursul categoriei +50 de ani a scos în prim plan tot sportivii localnici. Primul loc i-a revenit lui Alex Năstasă, care reprezintă clubul Intertenis Botoșani, urmat în ierarhie de Cezar Ioja, și de semifinaliștii Mircea Ovadiuc și Stelică Airinei, toți de la Select Suceava.

La +55 de ani, redutabilul Cornel Florean, de la CSM Zalău, n-a avut viață ușoară cu sucevenii Viorel Negru, Costel Chelariu și Vasile Ungureanu, toți de la Select Suceava, care au completat careul fruntaș.

Rădăuțeanul Nicolai Iliuț (CFR Iași) și suceveanul Ovidiu Busuioc (CS Select) au ocupat pozițiile 3 și 4 în ierarhia categoriei de vârstă +60 de ani, în vreme ce alți doi localnici, Gigi Berariu și Constantin Codrescu, de la clubul Select), au avansat până în semifinalele categoriei +65 de ani.

„A fost un turneu reușit, în care toată lumea s-a bucurat de revenirea la tenisul în aer liber și de vremea însorită. Suntem bucuroși că sportivii suceveni au câștigat o mulțime de medalii și le dorim succes la competițiile viitoare”, a declarat directorul turneului, Costel Chelariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii au dominat topurile la ediția a XVIII-a a Trofeului „Cetatea de Scaun”.
 Vizualizări articol: 1181 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii au dominat topurile la ediția a XVIII-a a Trofeului „Cetatea de Scaun”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei