Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 97 (7709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Agenții economici din Suceava vor transmite liste cu persoanele care doresc să se vaccineze anti-Covid

Luni, 26 Aprilie 2021 (15:49:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În lupta contra pandemiei, prin creșterea gradului de imunizare a populației, vor fi implicați și agenții economici, care sunt așteptați să trimită liste cu persoanele care doresc să se vaccineze anti-Covid, indiferent că sunt angajații lor, ai subcontractorilor sau membrii familiilor acestora.

În acest sens, Instituția Prefectului Suceava a transmis luni, 26 aprilie, prin Camera de Comerț și Industrie Suceava și Organizațiile Patronale, o adresă către agenții economici de la nivelul județului Suceava, din dorința de a sensibiliza și a responsabiliza cât mai mulți cetățeni din județul Suceava cu privire la necesitatea vaccinării în contextul pandemiei de Covid-19.

“Scenariul verde în care se regăsește județul Suceava, cel în care mai puţin de o persoană la mia de locuitori este depistată cu COVID-19, în ultimele 14 zile, ne face să recomandăm agenților economici să transmită Direcției de Sănătate Publică Suceava lista nominală a persoanelor eligibile care doresc să se vaccineze, respectivangajații proprii, angajații subcontractorilor, precum și membrii de familie ai persoanelor din cele două categorii menționate în prealabil”, se menționează în adresa transmisă.

Prefectul Iulian Cimpoeșu a amintit despre campania de vaccinare că  funcționează și că numărul de suceveni cărora le-a fost administrat inclusiv rapelul a depășit numărul total al cazurilor Covid-19 înregistrat de la începutul pandemiei în Suceava.

„Sperăm ca acest trend să se accelereze, fiindcă vaccinarea face posibilă revenirea la o viață socială fără restricții. Până când vom atinge însă imunitatea comunitară, facem un apel către toți sucevenii să fie precauți, responsabili și să respecte regulile sanitare, pentru că și-au dovedit eficiența”, a adăugat prefectul Sucevei.

Până la data de 25 aprilie 2021, în judeţul Suceava s-au vaccinat împotriva Sars-Cov-2 un număr de 64.046 persoane, din care 45.561 persoane au primit şi doza a II-a.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Agenții economici din Suceava vor transmite liste cu persoanele care doresc să se vaccineze anti-Covid.
 Vizualizări articol: 1051 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Agenții economici din Suceava vor transmite liste cu persoanele care doresc să se vaccineze anti-Covid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei