Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 72 (7684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

59.000 din cele 60.922 de pachete de igienă pentru persoanele defavorizate au fost distribuite

Duminică, 28 Martie 2021 (14:39:24)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cea mai mare parte a pachetelor de igienă destinate persoanelor defavorizate din județul Suceava au fost distribuite, a informat, duminică, Prefectura Suceava, printr-un comunicat de presă. Programul de sprijin este finanțat din fonduri externe nerambursabile. Potrivit comunicatului, până la data de 25 martie a.c., din cele 60.922 pachete de igienă au fost distribuite aproximativ 59.000 de pachete către beneficiari finali. Celelalte circa 1.000 de pachete rămase în stoc vor fi redistribuite în perioada următoare între localități, în funcție de solicitările acestora, iar în situația în care și după această etapă mai rămân pachete nedistribuite, acestea vor fi redistribuite către alt județ.

Pachetele de igienă conțin: periuță de dinți - 5 buc, pastă de dinți - 300 ml, săpun lichid 500 ml,  șampon copii - 800 ml, șampon adulți - 500 ml și detergent rufe - 2700g. Destinatarii acestora sunt: familiile şi persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat; familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei; persoanele/familiile aflate temporar în situaţii critice de viaţă, respectiv victime ale calamităţilor, persoane dependente şi în alte situaţii asemănătoare stabilite prin anchetele sociale şi care se află în situaţii deosebite de vulnerabilitate, precum şi persoanele care locuiesc în aşezările informale, adică zone de locuințe dezvoltate, de obicei, la periferia localităților urbane sau rurale, în care locuitorii nu au drept de posesie asupra terenurilor și caselor lor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 59.000 din cele 60.922 de pachete de igienă pentru persoanele defavorizate au fost distribuite.
 Vizualizări articol: 1205 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
59.000 din cele 60.922 de pachete de igienă pentru persoanele defavorizate au fost distribuite0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei