Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 20 (7632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Activități Erasmus desfășurate online de Colegiul Național de Informatică “Spiru Haret” Suceava

Marţi, 26 Ianuarie 2021 (11:25:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Național de Informatică “Spiru Haret” a luat parte, în perioada 19-22 ianuarie 2021, la cea de-a cincea activitate transnațională a proiectului de parteneriat strategic Erasmus+ International Culture and Traditions- Young Explorers on the Start!.

Activitatea a fost organizată de “İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesi” din Samsun, Turcia. La această activitate au participat 26 de elevi și 11 profesori din cadrul colegiului.

Proiectul International Culture and Traditions- Young Explorers on the Start! implică școli din România, Spania, Italia, Turcia, Polonia și Lituania. Proiectul își propune să dezvolte cunoștințele elevilor legate de patrimoniul cultural al fiecărei țări.

Pe parcursul celor patru zile, profesorii și elevii au fost implicați într-o serie de activități virtuale ce au avut ca temă patrimoniul literar și cel de mediu.

Au fost organizate jocuri de spargere a gheții coordonate de elevii din Turcia, prezentări ale celor mai importante opere literare din fiecare țară participantă la proiect, vizite tematice virtuale și ateliere de lucru pe tema patrimoniului nostru natural.

Elevii, cu ajutorul unor aplicații, au realizat un muzeu virtual cu zonele protejate prin lege din fiecare țară.

“Această activitate de învățare a oferit elevilor și profesorilor șansa de a-și dezvolta competențele lingvistice, culturale și digitale. De asemenea, s-au promovat noi metode de lucru în mediul școlar, s-a urmărit cooperarea transnațională între școli și consolidarea dimensiunii europene în educație”, a explicat profesoara Daniela Rotaru, coordonatoarea acestui proiect.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Activități Erasmus desfășurate online de Colegiul Național de Informatică “Spiru Haret” Suceava.
 Vizualizări articol: 1252 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Activități Erasmus desfășurate online de Colegiul Național de Informatică “Spiru Haret” Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mălai cu magiun (rețeta rapidă) Dacă vă e dor de mălaiul pe care îl făcea bunica, dar nu vă iese niciodată altceva decât un fel de mămăligă dulce și aspră, dacă ați crezut că trebuie să renunțați la acest preparat al copilăriei din cauza insuccesului culinar și... Citeşte