Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 20 (7632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Diferenţa dintre Iftime şi Serdean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În principiu, diferenţa a fost afişată pe tabela de scor, la finalul meciului de alaltăieri dintre FC Botoşani şi Dinamo Bucureşti: 4 - 0. Trebuie însă neapărat făcute nişte clarificări, pentru canu cumva să rămânem cu impresia, complet falsă, căamândouă personajele ar aparţine aceleiaşi specii. Mie mi se pare că nici măcar aceluiaşi regn, dar asta poate şi deoarece pe Valeriu Iftime am avut bucuria de a-l cunoaşte personal şi de a discuta cu el o bună bucată de timp, în timp ce cu Dorin Serdean n-am avut neplăcerea de a sta faţăîn faţă. Zic asta deoarece "domnul" (ghilimelele vorbesc de a sine despre ce cred eu cu privire la categoria îndeobşte numită "mălai mare", a cărei trăsătură distinctivă este ceafa supradimensionată!) Serdean s-a remarcat în toată perioada de timp în care (zice lumea) ar fi fost "preşedinte executiv" (adică a finalizat execuţia!?) la FC Dinamo Bucureşti, printr-o neîntreruptă tăcere, aşa că nu pot decât să deduc ce gânduri i-or fi trecut prin cap, presupunând că i-ar fi trecut... dar de vorbit nu l-am auzit absolut niciodată, deşi la mine acasă unul din televizoare sta cam 18 ore pe zi fixat pe canalele de sport. Aşadar, o primă diferenţă ar fi aceea că Iftime vorbeşte! Iar când o face, aşa cum s-a întâmplat ieri, după ora 16, când l-au sunat de la Digisport, spune lucruri interesante şi cu atât de mult bun-simţ, încât parcă ar conduce o echipă englezească de badminton feminin, nu una de fotbal românesc! Ieri, dl Valeriu Iftime a spus că nu s-a putut bucura atât de mult pe cât s-ar fi cuvenit de victoria (absolut istorică, zic eu) împotriva lui Dinamo, întrucât aceasta este prăbuşită, este într-o situaţie care stârneşte mai degrabă milă. Tot dl Iftime l-a corectat pe moderator, spunându-i că el nu este "investitor" în fotbal, ci "păgubit"! Asta fiindcă de când a preluat conducerea echipei botoşănene, cheltuiește din propriile venituri câteva sute de mii de euro anual, iar ideea de investiţie (a spus dl Iftime, preşedintele Camerei de Comerţ Botoşani - poate nu-l cunoşteaţi şi în postura asta, aşa că de acum înainte aveţi şi explicaţia diferenţei dintre el şi ceilalţi din fotbal) presupune şi profit, ceea ce în fotbalul românesc nu e cazul. În acest timp, preş.-ul executiv al lui Dinamo era evacuat, pentru neplată, din hotelul unde stătea pe de-a moaca, după ce joi, 21 ianuarie, fusese dat afară şi de la echipape care Iftime a bătut-o cu 4 - 0. Fără să se bucure. V-am arătat doar câteva din milioanele de diferenţe dintre cei doi. Dar şi diferenţele de milioane!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Diferenţa dintre Iftime şi Serdean.
 Vizualizări articol: 1164 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Diferenţa dintre Iftime şi Serdean5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mălai cu magiun (rețeta rapidă) Dacă vă e dor de mălaiul pe care îl făcea bunica, dar nu vă iese niciodată altceva decât un fel de mămăligă dulce și aspră, dacă ați crezut că trebuie să renunțați la acest preparat al copilăriei din cauza insuccesului culinar și... Citeşte