Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 20 (7632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Teodora Munteanu: Amenajarea centrelor de vaccinare a fost efectuată înainte de a fi distribuit vaccinul

Marţi, 26 Ianuarie 2021 (16:49:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipiul Suceava este pregătit să pună la dispoziția populației mai multe centre de vaccinare imediat ce vor fi aduse suficiente doze de vaccin și va exista o decizie a INSP în acest sens.

Lămuriri în această privință au fost transmise de către viceprimarul Teodora Munteanu, în replică la afirmațiile făcute de către consilierul local PSD Dan Cușnir, într-un comunicat transpus în articolul “Cușnir atrage atenția că din cele șase centre de vaccinare anunțate cu mare pompă în Suceava, funcționează doar cel de la Spitalul Județean”.

Cum activitatea de amenajare a patru dintre centrele de vaccinare, cele din sălile de sport ale unităților de învățământ, s-a făcut cu Serviciul pentru Situații de Urgență, sub coordonarea sa, viceprimarul a venit cu precizări: “M-am deplasat personal pentru a vedea spațiile amenajate în cele 4 locații din oraș, pentru a stabili necesarul de materiale și pentru a coordona amenajarea spațiilor. Achiziţiile s-au efectuat în regim de urgență, iar montajul a fost asigurat de către personal din cadrul primăriei, împreună cu angajații din cadrul instituțiilor de învăţământ. Mobilizarea pentru amenajarea spațiilor și delegarea funcționarilor de execuție pentru a exercita activitatea de registratori s-a desfăşurat în cel mai scurt timp. Cabinetul primarului, cabinetul viceprimarului și alte servicii din cadrul primăriei au făcut delegările de personal, care va putea opera la registratură, precum și delegările de personal medical din activitatea de medicină școlară. Toate aceste operațiuni au fost efectuate din timp, înainte de a fi distribuit vaccinul necesar imunizării în aceste centre”.

Practic, tot ce ținea de atribuțiile municipalității sucevene a fost îndeplinit din timp, pentru a se putea începe etapa II de vaccinare, inclusiv asigurarea de personal medical, care de fapt este treaba DSP, dar fără a fi dată “undă verde” de la autoritățile centrale și mai ales să fie doze de vaccin suficiente (criza e la nivel global, nu doar la noi), centrele comunitare de vaccinare rămân “în așteptare”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Teodora Munteanu: Amenajarea centrelor de vaccinare a fost efectuată înainte de a fi distribuit vaccinul.
 Vizualizări articol: 1588 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Teodora Munteanu: Amenajarea centrelor de vaccinare a fost efectuată înainte de a fi distribuit vaccinul5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mălai cu magiun (rețeta rapidă) Dacă vă e dor de mălaiul pe care îl făcea bunica, dar nu vă iese niciodată altceva decât un fel de mămăligă dulce și aspră, dacă ați crezut că trebuie să renunțați la acest preparat al copilăriei din cauza insuccesului culinar și... Citeşte