Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 20 (7632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cap tractor și semiremorcă în valoare de 60.000 de euro, confiscate în urma unui transport ilegal de lemn

Marţi, 26 Ianuarie 2021 (15:02:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un control de rutină efectuat de o patrulă din cadrul Secției Rurale de Poliție Vadu Moldovei asupra unui ansamblu rutier care transporta material lemnos a dus la constatarea faptului că peste 10 metri cubi de lemn erau neacoperiți de documente de transport. Diferența de cantitate a fost ridicată și predată ocolului silvic, la fel cum s-a procedat și cu ansamblul format din cap tractor și remorcă, care au fost de asemenea indisponibilizate.

Incidentul s-a derulat în cursul nopții de sâmbătă spre duminică. În jurul orei 04.30, polițiștii au oprit un ansamblu format dintr-un cap tractor Volvo cu semiremorcă, condus de un bărbat de 49 de ani, din comuna Vama.

Conform avizului de însoțire emis din cursul zilei de sâmbătă, ansamblul transporta un volum de 46,86 m3 de cherestea, dulapi și grinzi, documentul fiind emis de către un depozit de încărcare din comuna Vama și având drept destinație sediul unei firme din comuna Măgurele, județul Ilfov.

Polițiștii au constatat disproporții vizibile dintre volumul de cherestea specificat în avizul de însoțire și cea existentă încărcată în mijlocul de transport, astfel încât  ansamblul rutier a fost condus și predat în custodia Ocolului Silvic Fălticeni.

În cursul zilei de luni, reprezentanții Ocolului Silvic Fălticeni au făcut inventarierea cherestelei din mijlocul de transport, identificând un volum total de 58,90 m3 de material lemnos, cu un volum în plus transportat de 12,04 metri cubi.

S-a întocmit în acest caz un dosar penal privind  săvârșirea infracțiunilor de „transport cu orice mijloace de transport a materialelor lemnoase, în volum de peste 10 m3, neînsoțite de documente specifice de transport”, „fals în înscrisuri sub semnătură privată” și „uz de fals”. Întregul volum de 12.04 mcherestea a fost predat în custodia Ocolului Silvic Fălticeni. În baza aceluiași cod silvic modificat, ansamblul rutier, format din cap tractor marca Volvo și semiremorca marca Koegel, în valoare de aproximativ 60.000 de euro, a fost depus și sigilat în curtea unei societăți comerciale din comuna Stroiești, în spațiul de depozitare amenajat pentru vehiculele confiscate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cap tractor și semiremorcă în valoare de 60.000 de euro, confiscate în urma unui transport ilegal de lemn.
 Vizualizări articol: 4604 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cap tractor și semiremorcă în valoare de 60.000 de euro, confiscate în urma unui transport ilegal de lemn0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mălai cu magiun (rețeta rapidă) Dacă vă e dor de mălaiul pe care îl făcea bunica, dar nu vă iese niciodată altceva decât un fel de mămăligă dulce și aspră, dacă ați crezut că trebuie să renunțați la acest preparat al copilăriei din cauza insuccesului culinar și... Citeşte