Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 20 (7632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

74 de locuri libere pentru pacienți Covid și aproape 800 de oameni confirmați cu virusul, în izolare la domiciliu

Marţi, 26 Ianuarie 2021 (14:24:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sectoarele Covid din spitalele din județul Suceava au la această dată internați 397 de pacienți diagnosticați cu această boală și încă 80 de pacienți cu suspiciune de Covid, iar un număr aproape dublu de persoane confirmate pozitiv sunt în izolare la domiciliu, sub monitorizarea medicilor de familie. În rândul acestora oricând pot să apară agravări ale bolii, iar în pavilioanele Covid ale spitalelor sunt disponibile doar 74 de locuri pentru cei diagnosticați cu Covid și alte 107 locuri pentru zona tampon. Cele mai multe locuri disponibile le au Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava – 34 și Spitalul din Gura Humorului – 19. La Câmpulung Moldovenesc sunt 10 locuri disponibile pentru pacienți Covid, la Siret – 8, la Vatra Dornei – 3 și nici un loc liber la Rădăuți. După o lungă perioadă, sunt libere 6 locuri la ATI Covid.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 35 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 33 persoane declarate vindecate, conform buletinului de presă remis de Prefectura Suceava. În cel mai mare spital din județ, cel din Suceava, marți dimineață erau internați 206 pacienți diagnosticați cu Covid-19, 60 pacienți în zona tampon și 319 pacienți cu alte afecțiuni (non-Covid). Doar 7 pacienți erau cu forme ușoare de boală, față de 10, în ziua precedentă.

În carantină sunt 1.034 persoane, din care 136 intrate în ultimele 24 de ore și în izolare la domiciliu se află 772 de persoane, din care 94 intrate în ultimele 24 de ore.

Conform distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ-teritoriale, din cele 114 localități, 6 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 9 au câte un caz în evoluție, 36 au sub cinci cazuri în evoluție, 32 au sub zece cazuri în evoluție iar 31 au peste zece cazuri în evoluție. În municipiul Suceava, incidența cazurilor pozitive este de 2,83 la mie cu focare și 2,78 la mie fără focare. În total, în județ sunt la această dată 1.421 de cazuri de infecție Covid-19 în evoluție.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 74 de locuri libere pentru pacienți Covid și aproape 800 de oameni confirmați cu virusul, în izolare la domiciliu.
 Vizualizări articol: 3575 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
74 de locuri libere pentru pacienți Covid și aproape 800 de oameni confirmați cu virusul, în izolare la domiciliu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mălai cu magiun (rețeta rapidă) Dacă vă e dor de mălaiul pe care îl făcea bunica, dar nu vă iese niciodată altceva decât un fel de mămăligă dulce și aspră, dacă ați crezut că trebuie să renunțați la acest preparat al copilăriei din cauza insuccesului culinar și... Citeşte