Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 nov 2020 - Anul XXV, nr. 274 (7579)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste 9500 de suceveni sunt vindecați oficial de noul coronavirus

Vineri, 20 Noiembrie 2020 (14:11:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pandemia de COVID-19 a afectat până acum peste 12.000 de suceveni, o parte dintre aceștia luptându-se încă cu boala, în vreme ce un număr destul de mare au reușit să treacă cu bine de această “încercare”.

Astfel, din totalul de 12.036 de cazuri de coronavirus înregistrate oficial, la Direcția de Sănătate Publică, în rândul locuitorilor județului Suceava, în prezent sunt în evoluție 1762 cazuri de infecție Covid -19.

Vestea bună este că până la data de 20 noiembrie, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 9522 de persoane declarate vindecate.

Numărul total de persoane testate până în prezent este de 83702, numai în ultimele 24 de ore fiind testate 700 de persoane.

În prezent se află în carantină 647 de persoane. Carantina persoanelor se impune, în condiţiile pandemiei de COVID- 19, pentru persoanele care au intrat în contact direct cu persoane sau cel puţin cu o persoană confirmată cu SARS-CoV-2, prin testare cu metoda RT-PCR, precum și pentru persoanele care sosesc din ţări şi/sau zone cu risc epidemiologic ridicat, ţări şi/sau zone stabilite de către INSP în condiţiile legii.

De asemenea în izolare la domiciliu se află 436 de persoane. Conform actului normativ menționat mai sus izolarea se dispune în cazul persoanelor diagnosticate cu virusul SARS-CoV-2 prin testare cu metoda RT-PCR sau cu semne şi simptome sugestive infectării cu virusul SARS-CoV-2.        

Conform distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ-teritoriale, din cele 114 unități administrativ-teritoriale 5 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 8 au câte un caz în evoluție, 32 au sub cinci cazuri în evoluție, 34 au sub zece cazuri în evoluție iar 35 au peste zece cazuri în evoluție.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 9500 de suceveni sunt vindecați oficial de noul coronavirus.
 Vizualizări articol: 1117 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 9500 de suceveni sunt vindecați oficial de noul coronavirus0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei