Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 sep 2020 - Anul XXV, nr. 213 (7518)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Urmărit general prins de polițiști. A smuls lanțurile de aur de la gâtul a două femei

Joi, 10 Septembrie 2020 (16:30:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din municipiul Fălticeni, care figura ca urmărit general din luna iunie a anului trecut, în urma unei condamnări definitive pentru două fapte de tâlhărie, a fost prins de polițiști în cursul zilei de miercuri, 9 septembrie. În urma activităților specifice polițienești, Ioan Alin Isache a fost identificat, reținut și escortat către Penitenciarul Botoșani, în vederea executării pedepsei.

Tânărul are de executat 1 an și 4 luni de închisoare. Faptele au constat în atacuri asupra a două femei cărora tânărul le-a smuls lănţişoarele de aur de la gât.

Iniţial, Ioan Alin Isache, tânărul din Fălticeni, primise o condamnare cu suspendare, fiindu-i impus un termen de încercare şi urmarea unor activităţi de reintegrare socială. Serviciul de Probaţiune Suceava a semnalat însă că tânărul nu a respectat măsurile, fiind după toate probabilităţile plecat din ţară. În aceste condiţii, Judecătoria Fălticeni a dispus, în urma sesizării Serviciului de Probaţiune, revocarea suspendării executării sub supraveghere a pedepsei de 1 an şi 4 luni de închisoare, aceasta fiind transformată în pedeapsă în regim de detenţie. Sentinţa de executare în regim de detenţie a rămas definitivă în data de 11 iunie 2019. Cum tânărul din Fălticeni nu mai era în țară, Inspectoratul General al Poliţiei Române l-a dat în urmărire şi i-a publicat fotografia pe site, aşteptând informaţii legate de locul în care s-ar afla.

Cu privire la faptele comise, Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a arătat că pe 24 iulie 2015, în jurul orelor 6.50, respectiv 7.50, inculpatul a deposedat prin violenţă două persoane de sex feminin de lanţurile de aur pe care le purtau asupra lor, producând un prejudiciu total estimat la 1.700 de lei. Tânărul a amanetat apoi cele două lănţişoare, prejudiciul fiind recuperat parţial de poliţiştii judiciarişti care au demarat cercetări. 

Tânărul a fost iniţial arestat preventiv pentru aceste fapte, după care a fost plasat sub control judiciar.

Tot miercuri, 9 septembrie, polițiștii au mai pus în executare și un mandat de executare a pedepsei închisorii pe numele inculpatului Mihai Cozma, în vârstă de 30 de ani, din Vaslui, dar care locuia la Câmpulung Moldovenesc, care are de executat 3 ani și 6 luni de detenție. Bărbatul a fost condamnat pentru conducere fără permis, însă pedeapsa principală este una mai veche, de 3 ani, care a fost inițial cu suspendare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmărit general prins de polițiști. A smuls lanțurile de aur de la gâtul a două femei.
 Vizualizări articol: 1556 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Urmărit general prins de polițiști. A smuls lanțurile de aur de la gâtul a două femei1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei