Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 aug 2020 - Anul XXV, nr. 192 (7497)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Polițiștii au ”spart” la rând petrecerile din localurile de la ieșirea din Suceava spre Fălticeni

Luni, 17 August 2020 (14:51:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipe de control formate din patrule de la Poliția municipiului Suceava, jandarmi, plus reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ai Direcției Sanitar Veterinare Suceava, au descins, duminică seară, în control la petrecerile organizate în localurile de pe bulevardul Sofia Vicoveanca, de la ieșirea din Suceava spre Fălticeni. Au fost vizate mai multe locații, printre care și cele care aparțin familiei Mandachi. Din informațiile noastre, controalele s-au făcut în urma unor apeluri la 112, care anunțau că în mai multe localuri au loc nunți sau cumătrii, unde nu se respectă numărul maxim de persoane și nici normele de distanțare socială. La terasa de la Hotelul Mandachi era organizată o cumătrie, la care participau în jur de 60 de persoane. În sălile de la Palatul Alexander aveau loc o nuntă și o cumătrie, ambele în interior. Polițiștii au găsit numai la o nuntă în jur de o sută de persoane. Alte două nunți unde nu se respectau normele legale erau la Jeni Palace. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 10.000 de lei, din care 6.000 de lei pentru agenții economici și 4.000 de lei pentru beneficiarii direcți ai evenimentelor, adică organizatorii petrecerilor. Se poate observa că amenzile nu sunt foarte mari, având în vedere că este vorba de mai multe evenimente.

Polițiștii nu au oprit petrecerile, dar au solicitat ca acestea să continue doar cu respectarea numărului maxim de persoane admis în interior și exterior.

Conform Legii 55/2020, privind prevenirea și combaterea pandemiei de Covid-19, respectiv 20 de persoane în interior și 50 de persoane maxim în exterior. Asta înseamnă că o parte importantă dintre petrecăreți au trebui să plece acasă. Aceste amenzi vin la o săptămână după ce s-a mai dat o sancțiune contravențională pentru o petrecere cu număr mare de persoane, la Hotelul Imperium.

În tot județul, polițiștii au verificat restaurantele unde se organizează petreceri cum ar fi nunți sau cumătrii și s-au dat din nou amenzi. Este fără îndoială o perioadă delicată, în care legea este greu de respectat, iar cei amendați au și ei toate motivele de a fi frustrați.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițiștii au ”spart” la rând petrecerile din localurile de la ieșirea din Suceava spre Fălticeni.
 Vizualizări articol: 4076 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 3 voturi
Polițiștii au ”spart” la rând petrecerile din localurile de la ieșirea din Suceava spre Fălticeni2.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei