Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 aug 2020 - Anul XXV, nr. 192 (7497)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un hoț cu state vechi, săltat pentru furturi, tâlhărie și nerespectarea regimului armelor

Luni, 17 August 2020 (15:45:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Gura Humorului au acționat la finele săptămânii trecute, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o locuință din Capu Câmpului, unde aveau date că are loc un furt, comis de membrii unei grupări pe care o monitorizau de ceva vreme. Au fost prinși în flagrant Viorel Simerea, în vârstă de 41 de ani, din Valea Moldovei, Vasile Cherariu, în vârstă de 40 de ani, din comuna Berchișești, și Constantin Vasilovici, din satul Capu Câmpului, ultimul cu rol de a sta de ”șase”, complice la furt calificat.

A doua zi, duminică, au urmat mai multe percheziții, în urma cărora au fost ridicate bunuri posibil furate și alte posibile probe. Personajul principal din această poveste este Viorel Simerea, care are un bogat trecut infracțional în spate, legat în special de furturi. Printre altele, acesta a participat la spargeri în serie din case de vacanțe din zona Câmpulung Moldovenesc. Aceste este acuzat că a fost principalul autor al unor fapte de furt din ultimele luni ori instigator la furturi petrecute la Berchișești, Capu Câmpului, dar și la Mălini sau Slatina. Viorel Simerea a fost pus sub acuzare și pentru tâlhărie calificată, în urma agresării uneia dintre victimele prădate, dar și pentru infracțiunea de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, legată de deținerea ilegală a unei arme. În plus, acesta are dosar penal și pentru furt calificat, instigare la furt calificat și furt în scop de folosință.

În cursul zilei de duminică, după completarea probatoriului, atât Viorel Simerea, cât și cei doi acuzați de complicitate au fost reținuți în arestul poliției județene, în baza ordonanței pentru 24 de ore. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, fiind probabilă solicitarea unor mandate de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un hoț cu state vechi, săltat pentru furturi, tâlhărie și nerespectarea regimului armelor.
 Vizualizări articol: 1145 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un hoț cu state vechi, săltat pentru furturi, tâlhărie și nerespectarea regimului armelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei