Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 aug 2020 - Anul XXV, nr. 192 (7497)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Convocare, către aleșii locali ai Primăriei orașului Salcea

Ca urmare a întâlnirii mediului de afaceri din orașul Salcea, întrevedere ce a avut loc în data de 17.07.2020 și la care au participat reprezentanții a 19 firme ce au sediul pe raza UAT Salcea, 17 societăți comerciale și 4 persoane fizice autorizate au semnat și au transmis o invitație oficială aleșilor locali ai orașului Salcea să participe la o ședință cu mediul economic din orașul Salcea.

Scopul întâlnirii este ca toți aleșii locali ai orașului Salcea să-i informeze oficial pe reprezentanții mediului economic de ce au trebuit să aștepte foarte mult timp până când problemele lor au fost rezolvate (deși exista posibilitatea legală ca anumite probleme să fie soluționate mai rapid) și/sau de ce în prezent sunt tergiversate și blocate anumite proiecte legale de dezvoltare a unor societăți.

În cadrul întâlnirii din data de 17.07.2020 a mediului de afaceri din orașul Salcea s-au adus la cunoștința tuturor participanților mai multe probleme cu care anumite societăți s-au confruntat sau se confruntă, printre care: obținerea autorizației de construcție și a avizelor eliberate de Primăria Salcea doar prin decizii definitive ale instanțelor de judecată, restricție de construcție pe teren intravilan (fără precizarea motivului), neadoptarea de Consiliul Local al orașului Salcea a unor proiecte de hotărâre privind inventarierea și intabularea unor drumuri publice (pe cheltuiala investitorilor) în vederea obținerii ulterioare a autorizației privind trecerea pe domeniul public cu rețeaua de medie tensiune până la sediul societății etc.

Data și ora întâlnirii vor fi comunicate oficial de conducerea Primăriei orașului Salcea în termen de 10 zile de la înregistrarea convocării la registratura instituției, respectiv pe 14.08.2020.

Organizatorii ședinței din data de 17.07.2020 se vor ocupa și de organizarea întrevederii mediului economic cu aleșii locali ai orașului Salcea astfel încât aceasta să se desfășoare în condiții de siguranță și cu respectarea tuturor condițiilor prevăzute în legislație.

Rugăm și în mod public pe toți aleșii locali ai orașului Salcea să răspundă afirmativ acestei invitații deoarece mediul economic reprezintă un pilon de bază al dezvoltării unei comunități întrucât acesta contribuie semnificativ la bugetul local cu resurse financiare, resurse ce trebuie folosite pentru realizarea de investiții care să ajute atât mediul de afaceri, cât și pe cetățenii de rând ai localității în care își desfășoară activitatea.

Precizăm că vom informa opinia publică despre răspunsul primit de la conducerea Primăriei orașului Salcea referitor la poziția dumnealor față de această invitație.

Organizatorii

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Convocare, către aleșii locali ai Primăriei orașului Salcea.
 Vizualizări articol: 1683 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Convocare, către aleșii locali ai Primăriei orașului Salcea5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei