Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 aug 2020 - Anul XXV, nr. 184 (7489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Două incendii puternice au distruse case și anexe la Humoreni și Câmpulung

Vineri, 7 August 2020 (09:57:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pompierii militari suceveni au intervenit pe parcursul zilei de joi la patru incendii în județul Suceava, din care două au pus probleme mari, fiind distruse două case de locuit.

Joi după-amiază, puțin după ora 16.00, un incendiu violent a izbucnit la o casă din satul Humoreni, comuna Comănești. La sosirea echipajelor, ardea generalizat casa de locuit, construită din lemn, cu învelitoare din azbociment, cu pericol de propagare la o locuință învecinată. La fața locului au fost mobilizați pompieri de la Garda de Intervenție Solca și de la Detașamentul Suceava, plus echipaje de voluntari de la Comănești, Arbore și Cacica, cu un total de cinci autospeciale cu apă. Casa din lemn care a luat foc a fost distrusă, însă pompierii au salvat casa învecinată. Cercetarea la fața locului arată că focul a izbucnit din dormitorul locuinței, iar cauza probabilă de izbucnire a acestuia a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Ancheta a fost preluată mai departe de polițiști.

A doua alarmă de incendiu s-a dat joi noapte, în jur de 23.30, la Câmpulung Moldovenesc. Pompierii militari de la Câmpulung Moldovenesc, care au deplasat la fața locului trei autospeciale cu apă, au găsit un incendiu extins la anexe și la acoperișul casei, corp comun, majoritatea din lemn. Focul a fost lichidat în totalitate în jurul orei 2.00 din noapte. Au ars un adăpost de animale și o bucătărie de vară pe o suprafață de 50 mp, o șură de lemne și un atelier pe 20 mp, precum și acoperișul casei de locuit pe aproximativ 100 mp. Au mai ars bunuri din gospodărie și s-au degradat tavanul locuinței, instalația electrică și elemente de tâmplărie din lemn. ”Incendiul a izbucnit din zona adăpostului de animale, cel mai probabil din cauza efectului termic generat de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător”, rezultă din primele cercetări ale pompierilor militari. Pompierii au transmis că au salvat parte din restul casei și bunuri din interior.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două incendii puternice au distruse case și anexe la Humoreni și Câmpulung.
 Vizualizări articol: 1011 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două incendii puternice au distruse case și anexe la Humoreni și Câmpulung0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei