Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 aug 2020 - Anul XXV, nr. 184 (7489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri europene

Flutur anunță că a fost aprobată finanțarea pentru modernizarea drumului din Izvoarele Sucevei spre Ucraina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că a fost aprobată finanțare proiectului pentru modernizarea drumului de la Izvoarele Sucevei până la granița cu Ucraina, în localitatea Șepit. Gheorghe Flutur a spus că proiectul este finanțat prin Programul Operațional Comun România – Ucraina. Flutur a precizat că valoarea acestuia este de 3,2 milioane de lei, fonduri care vor fi folosite pentru modernizarea acestui drum pe o distanță de trei kilometri.

„Va fi modernizat tronsonul rămas de 3 kilometri. Din suma totală, două milioane de euro sunt bani europeni și 1,2 milioane de euro sunt bani de la Consiliul Județean Suceava. Extrem de importantă este ieșirea în Ucraina prin această zonă pentru că și ucrainenii au un proiect transfrontalier de modernizare a drumului de partea cealaltă a frontierei. Și sperăm să deschidem acest punct de frontieră de la Șepit - Izvoarele Sucevei. Noi am mai modernizat drumul de la Ulma”, a spus Gheorghe Flutur. El a declarat că administrația județeană așteaptă reluarea discuțiilor cu Ucraina pentru deschiderea punctului de trecere a frontierei de la Vicovu de Sus.

Gheorghe Flutur a adăugat că pentru populația județului este important faptul că drumul care face legătura între DN 17 și Izvoarele Sucevei, prin Fundu Moldovei, Breaza, Moldova Sulița, a fost modernizat în acest mandat al său de președinte al CJ Suceava. „Drumul arată foarte bine, mai puțin această porțiune pentru care astăzi s-a primit aprobare de finanțare. Sper pe programul următor să continuăm proiectele, respectiv legătura dintre Izvoarele Sucevei și Cârlibaba, pe zona Bobeica și legătura, tot pe programe europene dintre Cârlibaba și Brodina, pe Brodina de Jos, un drum paralel cu frontiera, de care este mare nevoie. Am primit astăzi o veste foarte bună, sunt bucuros că terminăm în felul acesta legătura dintre Câmpulung Moldovenesc și frontiera cu Ucraina și este un pas uriaș spre deschideri de noi conexiuni cu Ucraina”, a încheiat Gheorghe Flutur.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur anunță că a fost aprobată finanțarea pentru modernizarea drumului din Izvoarele Sucevei spre Ucraina.
 Vizualizări articol: 1280 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Flutur anunță că a fost aprobată finanțarea pentru modernizarea drumului din Izvoarele Sucevei spre Ucraina1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei