Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 aug 2020 - Anul XXV, nr. 184 (7489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Oferte de nerefuzat

Colecții faimoase de încălțăminte, la prețuri incredibile, în magazinele „La Strada” din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colecții faimoase de încălțăminte, la prețuri incredibile, găsiți în această perioadă la cele două magazine „La Strada” din municipiul Suceava. „La Strada” vă aşteaptă în magazinul din Centrul Comercial Zimbru, str. Universităţii nr. 19, și în magazinul de vizavi de Prefectură, cu reduceri de 40% la colecțiile noi de încălțăminte primăvară-vară și reduceri de 60% la încălțămintea din colecțiile anterioare, toate produsele fiind de calitate superioară.

Clienții trebuie să poarte mască, trebuie să se dezinfecteze pe mâini la intrarea în magazin și trebuie să păstreze distanța socială. În magazin pot intra maxim două persoane, care, la fel, trebuie să respecte distanța socială.

În magazinele „La Strada” se găsesc în fiecare sezon reduceri semnificative, dar şi produse din noile colecţii. După ce „La Strada” a avut două perioade de soldări și de reduceri de până la 70% la zeci de produse, clienții încă mai intră în magazin și întreabă dacă nu mai pot să profite de acele incredibile reduceri, la produse care i-au convins prin calitate, confort, design. Sucevenii au profitat atunci de cele mai bune oferte, cu un buget mic. Pot în continuare să aleagă „La Strada”, unde pot găsi reduceri substanțiale la încălțăminte de la branduri faimoase.

 

Modele noi, culori diverse, calitate optimă

Nu ratați ocazia de a vă alege cei mai eleganți pantofi, balerini, sandale, saboți, pantofi sport, încălțăminte se sezon etc., realizaţi pe un calapod comod, simpli sau eleganţi, rafinaţi, încălţăminte comodă care dă siguranţă piciorului, încălţăminte pentru toate vârstele. O diversitate de modele și culori, produse cu garanție asigurată de producători de renume, toate doar la magazinele „La Strada”.

Tot aici veți găsi accesorii: curele, portofele, borsete, genți și serviete din piele etc. După cum ne-au spus reprezentanţii magazinelor „La Strada”, acestea sunt cunoscute de clienţi pentru că pun în prim-plan satisfacţia acestora, prin produse de calitate la preţuri excepţionale. „La Strada” comercializează încălţăminte de calitate din piele produsă de firme cu mărci consacrate din Europa, dar şi din România.

Clienţii fideli sunt obişnuiţi ca în magazinele „La Strada” să găsească în fiecare sezon reduceri semnificative, dar şi produse din noile colecţii, toate din piele, la prețuri atractive, „La Strada” având cel mai bun raport preț-calitate de pe piață. La încălțămintea de piele din colecțiile anterioare reducerile sunt de nerefuzat. Găsiți oferte bogate, mărimi diferite, culori atractive, branduri cunoscute, iar dacă vă este greu să vă decideți, să știți că în magazinele „La Strada” veţi găsi şi un personal amabil, pregătit în orice moment să vă ajute, să vă ofere servicii impecabile, consultanță, într-o atmosferă plăcută.

 

Primul venit, primul servit!

Prețuri uimitoare sunt și la produse precum: mocasini (bărbați) din piele naturală, sandale copii, pantofi damă, sandale damă, pantofi bărbați, saboți bărbați, pantofi decupați damă, papuci de damă textil, saboți damă, ghete damă, papuci de casă damă (textil), haine din piele, genți din piele de la diferite branduri. Pentru mai multe detalii, intrați cât mai repede pe www.lastradaleathers.ro/, unde puteți să vizualizați și puteți să vă alegeți cele mai îndrăgite produse. De la magazinul „La Strada” puteți să cumpărați haine de firme renumite la prețuri avantajoase.

Reprezentanții „La Strada” vă sfătuiesc să nu pierdeți din vedere modelele noi din sezonul primăvară-vară, produse din materiale de calitate, la prețuri avantajoase. Primul venit, primul servit! Clienții care au card de fidelitate „La Strada” vor beneficia în continuare de discounturi conform regulamentului magazinului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colecții faimoase de încălțăminte, la prețuri incredibile, în magazinele „La Strada” din Suceava.
 Vizualizări articol: 1899 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Colecții faimoase de încălțăminte, la prețuri incredibile, în magazinele „La Strada” din Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei