Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 iul 2020 - Anul XXV, nr. 164 (7469)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Dan Ioan Cușnir și-a lansat candidatura la Primăria municipiului Suceava

Miercuri, 15 Iulie 2020 (16:13:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Președintele Organizației Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cușnir, și-a anunțat, miercuri, oficial candidatura la funcția de primar al municipiului Suceava. Locul ales de Cușnir pentru lansare a fost un loc de joacă neîngrijit, din cartierul Burdujeni. Odată cu candidatura sa la primărie, președintele PSD Suceava a anunțat și candidaturile a șase dintre colegii săi de partid pentru Consiliul Local, ca reprezentanți ai cartierului Burdujeni. Îmbrăcați toți cu cămăși albe, cei șapte candidați PSD la funcții publice alese se prezintă în fața sucevenilor ca alternativă după 16 ani de administrație PNL.

Primii candidați ai PSD Suceava la un mandat de consilier local sunt Adelina Paiu, Andrei Ghiață, Ionuț Brădățan, Gabriel Buciac, Sorin Gălățeanu și Valentin Gherasim, care au în comun o legătură cu cartierul Burdujeni (s-au născut aici, au urmat școala sau/și au domiciliul sau activitatea profesională în acest cartier).

„Acești oameni faini au crescut, trăiesc și vor trăi în continuare în Suceava, știu foarte bine realitatea locului, cunosc problemele din cartiere, pot fi cât se poate de empatici cu ce au nevoie oamenii care trăiesc în cartierele Sucevei, pentru că sunt parte din comunitate”, a declarat Cușnir. Acesta a motivat alegerea locului pentru anunțarea candidaturii sale prin aceea că locuitorii din Burdujeni nu au fost tratați de actuala administrație cu respectul pe care îl meritau, respectiv să aibă parcuri și locuri de joacă sigure și moderne, să aibă terenuri de sport, piste de biciclete, locuri de parcare suficiente, curățenie și, mai ales, un plan de urbanism bine gândit.

„Realitatea din acest cartier arată că lucrurile sunt departe de normalitate. Diferența dintre cum e normal să arate acest loc și cum arată el de fapt este un tablou care arată clar drumul greșit pe care a fost condus acest cartier și orașul nostru drag”, a spus Dan Ioan Cușnir.

Acesta și-a prezentat, pe scurt, și familia, atât părinții, cât și copiii, subliniind că „Suceava este casa noastră” și că „noi trebuie să avem grijă de casa noastră”.

Cușnir a acuzat actuala administrație de incompetență și lipsă de grijă față de oraș și față de cetățean. „Orașul nostru drag a fost ignorat de propria sa conducere. Orașul nostru drag a fost trădat de propria sa conducere”, a afirmat candidatul PSD la Primăria Sucevei.

El i-a invitat pe suceveni ca la alegerile din toamnă să opteze pentru un primar din altă generație și cu altă mentalitate, „cu viziune și principii”.  

„Am ales să nu promit nimic. Nu promit nimic, dar propun un parteneriat între administrație și cetățeni, un parteneriat care va avea un singur obiectiv: Suceava măreață după maximum două mandate electorale”, a spus Dan Ioan Cușnir. Un segment important în acest parteneriat este rezervat de candidatul PSD Universității Suceava și localităților din zona metropolitană, iar ca obiective principale își propune recâștigarea încrederii sucevenilor în administrație, prin transparență decizională și în cheltuirea banului public, prin competență și exigență.

Potrivit propriei prezentări, Dan Ioan Cușnir s-a născut în Suceava, a învățat la Școala Generală Nr. 3 și la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” și de 27 de ani lucrează în Suceava. „Tatăl meu, Cușnir Ioan, a contribuit în anii ‘60, ‘70, ‘80 la dezvoltarea industrială a Sucevei, la construcția CCH și IFA, unde au lucrat mii de suceveni. Mama mea, Cușnir Maria Elena, profesoară de limba română, a contribuit la educația a mii de copii și tineri din Suceava. Așa cum eu sunt mândru de tot ceea ce au făcut părinții mei pentru Suceava, voi face tot ceea ce depinde de mine pentru ca și copiii mei să fie mândri pentru că voi fi parte din NOI, cei care vom reda măreția Sucevei”, a mai spus Dan Ioan Cușnir.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cușnir și-a lansat candidatura la Primăria municipiului Suceava.
 Vizualizări articol: 2254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Dan Ioan Cușnir și-a lansat candidatura la Primăria municipiului Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bomboane de casă cu nuci Se fac ușor, chiar dacă așteptarea între etape durează mai mult, și este aproape ca o joacă de copii ornarea lor. Sunt absolut delicioase și impresionează categoric prezența lor delicată la orice candy bar sau ca simplă tratație dulce oferită... Citeşte