Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 iul 2020 - Anul XXV, nr. 164 (7469)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deputatul PNL Angelica Fădor invită PSD „să iasă din capcana întinsă de cei care propagă fake news”

Miercuri, 15 Iulie 2020 (14:55:49)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor, președinte al Comisiei pentru Administrație și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților, invită parlamentarii PSD să voteze în Senat legea care reglementează măsurile de prevenție împotriva riscurilor epidemiologiceși le sugerează „să iasă din capcana întinsă de cei care propagă știri false, pentru că nimic nu este mai important decât sănătatea românilor”.

 Deputatul Angelica Fădor a declarat că au trecut deja 12 zile de când România nu are o lege care să-i permită „controlul internării bolnavilor” și izolarea celor infectați. „Suntem singura țară din Europa în care Guvernului îi sunt luate toate pârghiile pentru apărarea cetățenilor. Este inadmisibil că, până acum, PSD a amânat în mod repetat adoptarea acestei legi, în ciuda faptului că Guvernul a participat la dezbateri și a pus la dispoziția comisiei analiza comparativă cerută în legătură cu legislația altor țări europene care aplică izolarea și carantina”, a afirmat parlamentarul sucevean.

Ea acuză PSD că în această problemă dă dovadă de cinism, care crede că se va reflecta în evidențele cazurilor de îmbolnăvire din perioada următoare.

 „Campania de instigare a PSD, de propagare a fake news prin asimilarea spitalelor cu lagăre, de echivalare a acțiunii medicilor cu poliția politică, a deciziilor autorităților privind detașarea medicilor cu munca forțată a produs psihoză și a dus la umilirea personalului medical, la desconsiderarea eforturilor medicilor și asistentelor. Deja avem semnale că medicii sunt epuizați în urma numărului tot mai mare de bolnavi aflați  în stare gravă și de aglomerarea secțiilor cu cazuri noi. Fac apel la senatorii PSD să aibă un moment de luciditate și să voteze în Senat această lege atât de importantă pentru noi toți”, a mai spus parlamentarul PNL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PNL Angelica Fădor invită PSD „să iasă din capcana întinsă de cei care propagă fake news”.
 Vizualizări articol: 944 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Deputatul PNL Angelica Fădor invită PSD „să iasă din capcana întinsă de cei care propagă fake news”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bomboane de casă cu nuci Se fac ușor, chiar dacă așteptarea între etape durează mai mult, și este aproape ca o joacă de copii ornarea lor. Sunt absolut delicioase și impresionează categoric prezența lor delicată la orice candy bar sau ca simplă tratație dulce oferită... Citeşte