Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 iun 2020 - Anul XXV, nr. 141 (7446)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Avocatul lui Vasile Rîmbu: Acuzațiile sunt foarte vagi și cu conținut similar

Joi, 18 Iunie 2020 (19:09:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Avocatul dr. Daniel Atasiei, de la Baroul Iași, cel care îl reprezintă pe fostul manager al Spitalului de Urgență Suceava, Vasile Rîmbu, în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, a declarat, în legătură cu acuzațiile aduse clientului său, că acestea sunt vagi și cu conținut similar.

„Într-adevăr, ieri ni s-au comunicat cele trei acuzații la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Am lecturat și eu, și clientul meu, domnul Rîmbu Vasile, acel document pus la dispoziție de procurori și vă pot comunica două aspecte preliminare constatate: în primul rând, acuzațiile formulate sunt foarte vagi, nu reiese concret care este conduita presupus ilicită ce i se impută domnului manager. Cu siguranță vom solicita lămuriri suplimentare din partea Parchetului cu privire la acest aspect, astfel încât să putem face apărări punctuale față de acuzații concrete. În al doilea rând, constat că, deși ni se impută trei infracțiuni, toate cele trei acuzații au cam același conținut”, a declarat avocatul dr. Daniel Atasiei.

Acesta a arătat că în mod cert, după ce va lua la cunoștință de conținutul dosarului și va primi lămuririle necesare, „ne vom face apărările cuvenite”.

De asemenea, avocatul a spus că i se pare curios ca unei persoane – lăudate timp de peste 11 ani ca fiind un bun manager pentru că a ridicat la nivel de excelență un spital, pe care l-a preluat într-o stare destul de precară, să i se impute tocmai un management defectuos timp de trei luni, ianuarie-martie 2020.

„Sunt convins că probele ce vor fi administrate în acest dosar, atât de către procurori, cât și la solicitarea noastră, vor scoate adevărul la iveala și vor dovedi nevinovăția domnului Rîmbu”, a mai spus avocatul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avocatul lui Vasile Rîmbu: Acuzațiile sunt foarte vagi și cu conținut similar.
 Vizualizări articol: 2639 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Avocatul lui Vasile Rîmbu: Acuzațiile sunt foarte vagi și cu conținut similar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei