Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 iun 2020 - Anul XXV, nr. 141 (7446)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cercetat sub control judiciar, după ce a produs un accident, având o îmbibație alcoolică în sânge de 2,81

Joi, 18 Iunie 2020 (10:26:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Isprava unui bărbat de 48 de ani din comuna Boroaia, care a intrat cu mopedul într-un autoturism fără a avea permis de conducere, băut zdravăn și cu vehiculul neînmatriculat, a fost sancționată prompt de cei care fac cercetările. După finalizarea rezultatului la alcoolemie, protagonistul a ajuns pentru 24 de ore în spatele gratiilor, în cursul zilei de miercuri procurorii luând decizia cercetării în continuare a acestuia sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Fapta pentru care este cercetat Viorel Baban s-a petrecut vineri la prânz, o patrulă din cadrul Secției de Poliție Rurală Vadu Moldovei fiind sesizată de către o femeie, în jurul orei 14.30, despre faptul că aceasta fusese implicată într-un accident rutier pe strada Săcuța Deal din comuna Boroaia.

La locul indicat se afla oprit un autoturism marca VW cu avarii la oglinda stânga față, iar alături, pe acostamentul sensului opus de mers, se afla răsturnat pe partea dreaptă un motoscuter. După identificarea celor doi conducători auto implicați, s-a stabilit că bărbatul de pe motoscuter nu are un permis de conducere valabil. În accident nu au fost înregistrate victime, iar în urma testării cu aparatul etilotest,  rezultatul a fost negativ în cazul femeii de la volan și de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 48 de ani de pe scuter. Celor doi li s-au recoltat apoi probe la spital, pentru determinarea alcoolemiei reale în sânge. Polițiștii au întocmit atunci un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de  „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Câteva zile mai târziu rezultatul final al recoltării probelor de sânge arăta o alcoolemie foarte mare, de 2,81 grame la mie, în apropierea momentului producerii accidentului. Având în vedere rezultatul alcoolemiei și infracțiunile de care este acuzat bărbatul, pe numele său a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, în cursul zilei de marți acesta fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava. Dosarul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, care în urma audierilor efectuate au luat miercuri decizia continuării cercetărilor sub măsura preventivă a controlului judiciar, pentru următoarele 60 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cercetat sub control judiciar, după ce a produs un accident, având o îmbibație alcoolică în sânge de 2,81.
 Vizualizări articol: 1031 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cercetat sub control judiciar, după ce a produs un accident, având o îmbibație alcoolică în sânge de 2,810.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei