Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 iun 2020 - Anul XXV, nr. 141 (7446)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Continuare anchetă

Fiul „spadasinului” de la Fălticeni, reținut și cercetat sub control judiciar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Curs previzibil în ceea ce privește derularea anchetei în cazul bărbatului de 25 de ani, din Fălticeni, implicat în cursul zilei de luni într-un episod plin de violențe, atât din partea lui, cât și din partea tatălui său în vârstă de 50 de ani, care a fost în final imobilizat şi apoi încătuşat de două agente de poliție. Tânărul Iulian Ioan Stratulat a ajuns atunci în spital cu un traumatism cranio-cerebral acut și a rămas internat. La scurt timp după asta, pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, el fiind, ca și tatăl său, încarcerat în arestul IPJ Suceava. Prezentat în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni în cursul zilei de marți, anchetatorii au stabilit că se cuvine a fi luată și față de acesta măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, pentru săvârșirea a trei infracțiuni de distrugere, precum și pentru infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice. Conform unui comunicat al Parchetului, tânărul este acuzat că: ”Luni, în jurul orei 11.00, după ce a agresat un bărbat de 40 de ani în zona centrală a municipiului Fălticeni, Iulian Ioan Stratulat a revenit la locul agresiunii înarmat cu o sabie, cu care a distrus mai multe rafturi şi vitrine ale unui magazin şi a ameninţat o altă persoană. După aproximativ 10 minute, în sprijinul inculpatului a venit tatăl său înarmat cu o baionetă, cei doi fugind după persoana ameninţată şi fratele acesteia. În acest timp tatăl agresorului a lovit cu baioneta autospeciala de ambulanţă, precum și autoutilitara de poliție cu care cele două agente s-au deplasat la faţa locului.” 

Reamintim cititorilor că aceste măsuri au fost luate de anchetatori după ce în cursul zilei de luni, două polițiste aflate într-o autospecială de poliție cu care se deplasau la agresiunea anunțată prin dispecerat 112 au fost amenințate de Iulian Stratulat cu o sabie și un cuțit, cu care de altfel a și lovit autospeciala poliției. Cele două au reușit să îl încătuşeze pe bărbatul de 50 de ani, care a fost dus pentru audieri la sediul poliției din Fălticeni. Pentru faptele lor, cei doi bărbați violenți riscă pedepse cu închisoare.

 


În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiul „spadasinului” de la Fălticeni, reținut și cercetat sub control judiciar.
 Vizualizări articol: 1020 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fiul „spadasinului” de la Fălticeni, reținut și cercetat sub control judiciar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei