Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 iun 2020 - Anul XXV, nr. 133 (7438)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tinerii din PSD Suceava propun eliminarea pensiilor speciale pentru a se putea mări alocațiile copiilor

Marţi, 9 Iunie 2020 (12:21:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Organizației Județene a Tinerilor Social Democrați Suceava, George Șoldan, propune actualului Guvern PNL să elimine pensiile speciale pentru a face rost de banii necesari pentru creșterea alocațiilor copiilor. „Organizația județeană a TSD Suceava regretă faptul că actualul <guWERN-Orban>nu înțelege să respecte legile și încearcă prin tot felul de minciuni să acopere o realitate îngrozitoare pentru toți tinerii din România, nu vrea cu niciun chip să dea bani pentru alocațiile copiilor”, a spus George Șoldan. El l-a întrebat pe premierul Ludovic Orban cum poate să susțină că nu există o sursă de venit pentru dublarea alocațiilor pentru copii, o lege votată în Parlament de PSD, când o soluție ar putea fi impozitarea pensiilor speciale.

„Domnule Orban, ne-ați obișnuit să nu respectați legile și Constituția, dar nu aveți dreptul acesta. În campania electorală ați promis eliminarea pensiilor speciale în prima lună de guvernare. Au trecut 7 luni și ne dăm seama că a fost doar o minciună electorală. Domnule Orban, eliminați pensiile speciale și veți avea bani să măriți alocațiile copiilor”, a transmis liderul TSD Suceava. El a adăugat că actualul guvern reușește să găsească fonduri atunci când vine vorba despre „clientela sa politică”, respectiv pentru achizițiile pe zeci de milioane de euro făcute către „firmele de casă ale PNL”. George Șoldan a mai spus că în situația în care pensiile speciale nu pot fi eliminate, acestea ar trebui să fie impozitate cu 90%, așa cum a propus PSD.

Șoldan a declarat că TSD Suceava își exprimă totalul dezacord cu privire la declarațiile premierului, care spunea că alocațiile mărite pentru copii nu sunt altceva decât „pomeni” electorale. Liderul TSD Suceava consideră că premierul Ludovic Orban va găsi de cuviință să își ceară scuze pentru această afirmație.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tinerii din PSD Suceava propun eliminarea pensiilor speciale pentru a se putea mări alocațiile copiilor.
 Vizualizări articol: 1496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Tinerii din PSD Suceava propun eliminarea pensiilor speciale pentru a se putea mări alocațiile copiilor5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei