Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 iun 2020 - Anul XXV, nr. 133 (7438)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Mai multe probleme ale Sucevei, discutate de Ion Lungu cu reprezentanții Guvernului

Marţi, 9 Iunie 2020 (15:32:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
  • Licitația pentru cele 15 autobuze electrice care completează cele 25 contractate deja de Primăria Suceava bate în continuare pasul pe loc

  • Mall-urile din Suceava solicită o scutire de 50% din impozitele datorate către municipalitate, motivând pierderile cauzate de pandemie

Prezent marți în Capitală, primarul Sucevei, Ion Lungu, a participat la o întâlnire cu numeroși reprezentanți ai Guvernului, cărora le-a prezentat o parte din problemele curente cu care se confruntă municipalitatea pe care o conduce, în ideea de a găsi rezolvare, cu sprijinul acestora.

Întrevederea de la Palatul Victoria a fost cu premierul Ludovic Orban, viceprim-ministrul Raluca Turcan, ministrul Finanțelor Publice, Florin Vasile Cîțu, și alți membri ai Guvernului.

De asemenea, edilul sucevean a purtat o discuție la Camera Deputaților cu președintele acestui for legislativ, Marcel Ciolacu, dar și cu șefii grupurilor parlamentare de la toate partidele reprezentate în Parlament.

“Am ridicat probleme legate de fonduri europene, întârzierea licitației pentru 15 autobuze cu caracteristici tehnice identice ca celelalte 25 de autobuze electrice licitate de municipiul Suceava, care vor veni în luna septembrie, în vreme ce la Ministerul Dezvoltării nu este terminată licitația.
De asemenea, am ridicat problema cheltuielilor neprevăzute efectuate de către municipalitate pe fondul crizei cauzate de coronavirus, precum și o modalitate de recuperare a unei părți din aceste sume de la Ministerul Sănătății.
Totodată, am ridicat problema solicitărilor de scutire cu 50% a cheltuielilor cu impozitul pe clădiri de către malluri, care solicita această reducere de la municipalitate, care nu o poate suporta”, a declarat primarul Ion Lungu.

În cursul acestor întrevederi s-au discutat și multe alte probleme legate de indemnizațiile pentru șomaj tehnic pentru instituțiile de cultură, ajustarea prețului contractului de achiziție publică, subvenționarea tarifului la energia termică și alte probleme legate de modificări legislative, a căror rezolvare depinde de reprezentanții Guvernului și ai Parlamentului.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai multe probleme ale Sucevei, discutate de Ion Lungu cu reprezentanții Guvernului.
 Vizualizări articol: 1427 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mai multe probleme ale Sucevei, discutate de Ion Lungu cu reprezentanții Guvernului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei