Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 iun 2020 - Anul XXV, nr. 133 (7438)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un sucevean care și-a ucis fratele în Vinerea Mare s-a spânzurat în Penitenciarul Botoșani

Marţi, 9 Iunie 2020 (10:11:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Mănăstirea Humorului, care era închis în Penitenciarul Botoșani, arestat preventiv pentru omor, după ce își omorâse propriul frate, chiar în Vinerea Mare, și-a pus capăt zilelor. Luni, Petrea Croitor a fost găsit de gardienii de la Botoșani mort, spânzurat cu un cearșaf.

Colegii de la Monitorul de Botoșani au relatat că, luni dimineață, bărbatul a fost la masă, împreună cu ceilalţi deţinuţi, şi nimic nu anunţa, din comportamentul său, gestul la care urma să recurgă. Acesta a fost dus ulterior în camera de detenţie, în care stătea singur, fiind la izolare, iar o oră mai târziu, gardienii l-au găsit fără suflare, cu un cearşaf legat în jurul gâtului, atârnat de un grilaj de la patul etajat din celulă. Bărbatul a fost dat imediat jos, iar personalul medical de la penitenciar a început manevrele de resuscitare, în acelaşi timp fiind solicitat şi un echipaj de la Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA).

„La sosirea echipajului nostru erau deja începute manevrele de resuscitare. Noi le-am continuat, însă, din păcate, fără niciun răspuns pozitiv pe aparatura de monitorizare a funcţiilor vitale. A fost declarat decesul”, a precizat medicul Cătălina Duhaniuc, din cadrul SJA Botoşani, pentru Monitorul de Botoșani. Cazul a intrat şi în atenţia poliţiei, care a deschis o anchetă, la fel ca şi conducerea unităţii de detenţie.

 

Frații Petrea și Gavril Croitor erau cunoscuți în comuna Mănăstirea Humorului ca fiind oameni harnici, care munceau cu ziua pe la localnici. În noaptea crimei cei doi și-au luat ceva de băut și s-au dus acasă la Petrea, fratele mai mic, în vârstă de 46 de ani, pentru a petrece. Au povestit la un pahar de alcool, până când s-au luat la harță.

 Discuțiile au degenerat în violențe și la un moment dat Petrea a scos cuțitul și și-a înjunghiat fratele, cu trei ani mai mare. O singură lovitură de cuțit i-a curmat lui Gavril Croitor viața, iar autorul disperat a fost cel care în jurul orei 02.00 a sunat la 112 și a povestit ce se întâmplase.

Un echipaj al ambulanței chemat la fața locului a constatat decesul bărbatului de 49 de ani. Audiat de polițiști, Petrea Croitor a povestit cum s-au petrecut faptele și a recunoscut că și-a ucis fratele cu un cuțit.

O crimă stupidă, pe fond de consum de alcool, peste care autorul nu a putut trece.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean care și-a ucis fratele în Vinerea Mare s-a spânzurat în Penitenciarul Botoșani.
 Vizualizări articol: 1609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un sucevean care și-a ucis fratele în Vinerea Mare s-a spânzurat în Penitenciarul Botoșani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei