Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 apr 2020 - Anul XXV, nr. 99 (7404)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din 38 polițiști cu Covid, doar zece mai sunt pozitivi. Cea mai bună veste este că nu au mai apărut cazuri noi

Joi, 30 Aprilie 2020 (14:59:33)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pandemia de coronavirus a afectat în urmă cu aproximativ o lună de zile și polițiștii suceveni, în total 38 de oameni din Inspectoratul de Poliție Județean Suceava fiind confirmați pozitivi. Din fericire, cu câteva excepții, au fost forme ușoare ale bolii, iar în momentul de față, din informațiile noastre, mai sunt doar zece polițiști care încă sunt pozitivi, deși majoritatea nu mai au simptome. Dintre cei negativi, o parte s-au întors deja la serviciu.

Probleme cu îmbolnăvirile au fost la arestul poliției județene, la judiciariști de la Serviciul de Investigații Criminale, Biroul de Investigații Criminale Suceava, și la polițiile Fălticeni, Gura Humorului, Frasin și Vicovu de Sus.

Cea mai bună veste este că nu au apărut recent cazuri noi de îmbolnăvire printre polițiști. Probabil că foarte importante sunt și echipamentele de protecție. Deși la început acestea au fost puține, acum sunt în număr suficient. Există stocuri suficiente de mănuși, măști, dezinfectanți, inclusiv peste 600 de viziere și peste 100 de combinezoane, pentru situațiile cu risc mai ridicat.

Faptul că nu au apărut cazuri noi de îmbolnăvire este un semnal bun și cu privire la evoluția pandemiei, mai ales dacă ne raportăm și la alte  exemple. Și la Jandarmerie, oamenii diagnosticați cu Covid s-au tratat și nu au apărut cazuri noi. De asemenea, la Poliția Locală, 16 oameni pozitivi sunt în diverse faze de vindecare, fără cazuri noi apărute. Deși prudența trebuie să rămână maximă, sunt totuși destul de multe semne încurajatoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Din 38 polițiști cu Covid, doar zece mai sunt pozitivi. Cea mai bună veste este că nu au mai apărut cazuri noi.
 Vizualizări articol: 1563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Din 38 polițiști cu Covid, doar zece mai sunt pozitivi. Cea mai bună veste este că nu au mai apărut cazuri noi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei