Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 apr 2020 - Anul XXV, nr. 99 (7404)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prefectul de Suceava mulțumește public medicilor militari care au gestionat Spitalul Suceava

Joi, 30 Aprilie 2020 (17:26:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a transmis, joi, o scrisoare publică de mulțumire adresată medicilor militari care au fost detașați la Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, în vederea stingerii focarului de COVID-19 înregistrat aici.

Redăm integral această scrisoare: „La încheierea cu succes a misiunii de management medical și operațional al Spitalului Județean de Urgență <Sfântul Ioan cel Nou> Suceava, Instituția Prefectului - Județul Suceava transmite întregii echipe de medici militari, și în special domnilor secretar de stat Ioan Paul Oprea, colonel Daniel Derioiu,  locotenent-colonel Dinu Chioralia și locotenent-colonel Cristian Mihoci, întregul respect și profunde mulțumiri pentru eforturile depuse în restabilirea funcționalității normale a unității medicale.

Deschiderea pentru colaborare, dedicarea și angajamentul pentru atingerea obiectivelor, precum și conștiința că lucrăm cu toții, împreună, pentru readucerea și poziționarea Spitalului Județean de Urgență <Sfântul Ioan cel Nou> Suceava în rândul spitalelor etalon din țară sunt doar câteva dintre valorile care au stat la baza efortului și implicării dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru perspectiva dumneavoastră pozitivă asupra viitorului acestui spital și mai ales vă mulțumim pentru aprecierea, repetat exprimată, față de reacția solidară a societății civile și în special a locuitorilor Sucevei, fiind convinși că profesionalismul și deschiderea de care ați dat dovadă au dat încredere, siguranță și speranță cetățenilor noștri.

În speranța că vom avea oportunitatea viitoare de a vă găzdui din nou în rândurile noastre, de data aceasta ca oaspeți în frumoasa noastră Bucovină, vă rugăm să primiți, din partea noastră, expresia deplinei noastre recunoștințe și profundul nostru respect pentru munca depusă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul de Suceava mulțumește public medicilor militari care au gestionat Spitalul Suceava.
 Vizualizări articol: 2129 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prefectul de Suceava mulțumește public medicilor militari care au gestionat Spitalul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei