Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 apr 2020 - Anul XXV, nr. 90 (7395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mai mulţi medici români din Franţa au strâns 30.000 de euro pentru Spitalul Judeţean Suceava

Vineri, 17 Aprilie 2020 (15:27:25)

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a anunţat că mai mulţi medici români aflaţi în Franţa au strâns nu mai puţin de 30.000 de euro pentru Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”. Alexandru Moldovan a precizat că din aceşti bani vor fi achiziționate materiale și echipament de protecție, care vor ajunge la Spitalul Județean Suceava. De asemenea, el a precizat că o parte din aceste materiale vor fi livrate medicilor de familie şi medicilor stomatologi care asigură urgențele în județ.

În cadrul unei şedinţe de lucru care a avut loc vineri la Palatul Administrativ, prefectul s-a declarat impresionat de reacţia societăţii civile care a venit în sprijinul Spitalului Judeţean Suceava. „În aceste momente grele cu care populația județului Suceava se confruntă, în fața unui inamic invizibil și feroce, este impresionantă reacția societății civile, solidaritatea de care sucevenii dau dovadă. Aceste fapte venite din inimă constituie premisele renașterii Sucevei, ale însănătoșirii acesteia, a noastră a tuturor”, a spus Moldovan.

El a mai adăugat că reprezentanții administrației publice locale și județene au transmis că iau toate măsurile necesare pentru a proteja populația și a se asigura că distanțarea socială și măsurile de protecție sunt respectate. Nu în ultimul rând, prefectul a transmis mulțumiri cadrelor medicale, reprezentanților structurilor Ministerului de Interne implicați în aplicarea măsurilor de prevenire, limitare și tratare a cazurilor de Covid-19.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai mulţi medici români din Franţa au strâns 30.000 de euro pentru Spitalul Judeţean Suceava.
 Vizualizări articol: 1356 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mai mulţi medici români din Franţa au strâns 30.000 de euro pentru Spitalul Judeţean Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei