Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 apr 2020 - Anul XXV, nr. 90 (7395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Urmaşul lui Ștefan cel Mare”, care circulă cu mașini „înmatriculate” cu numele său, prins din nou în trafic

Vineri, 17 Aprilie 2020 (15:38:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două patrule de la Poliția Rădăuți, care acționau joi seară, au depistat în trafic un Matiz care avea aplicate, în loc de numere de înmatriculare, numele ”Cornel Cernoschi”. Polițiștii au efectuat semnalele de oprire, iar identificarea celui de la volan nu a fost deloc o surpriză: Cornel Cernoschi, în vârstă de 41 de ani, din Dornești. Ca de obicei de acum, bărbatul le-a spus polițiștilor că nu se spune legilor din România şi nu consideră că este nevoie ca maşina să fie  înmatriculată și nici să aibă documente de identitate sau ale mașinii valabile.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că bărbatul are dreptul de a conducere suspendat, pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.

Cât despre autoturismul pe care îl conducea, acesta este radiat din circulație din septembrie 2018. Cernoschi a refuzat să facă declarații cu privire la împrejurările în care a fost identificat în trafic și cu privire la faptele săvârșite, precizând doar faptul că este „cetățean suveran”.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, care se adaugă altora întocmite recent. În alte vremuri, bărbatul ar fi ajuns după gratii, însă acum polițiștii și procurorul de serviciu nu au luat vreo decizie restrictivă.

Bărbatul nu avea vreun document care să justifice deplasarea, astfel că a fost sancționat cu amenda maximă, de 20.000 de lei. Acesta are posibilitatea de a achita jumătate din minim, însă este foarte greu de crezut că o va face.

Suceveanul se revendică membru în organizaţia „Suveranilor”, care contestă orânduirea din România. Mişcarea se opune statului, indiferent de forma acestuia. Ideologia "suveranilor" este un amestec de credinţe în drepturile proprietarilor de pământuri, cu precepte din Biblie. Ideea principală a acestora este de a nu trăi sub controlul unui stat ce încearcă să controleze diverse aspecte din viaţa omului de rând. Radicalismul acestora îi face însă să intre cu mare uşurinţă sub sfera legilor penale.
Cel puțin până acum, Cernoschi a făcut cam ce a vrut pe șosele, însă cumulul de dosare penale riscă să îi aducă o condamnare grea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Urmaşul lui Ștefan cel Mare”, care circulă cu mașini „înmatriculate” cu numele său, prins din nou în trafic.
 Vizualizări articol: 2253 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Urmaşul lui Ștefan cel Mare”, care circulă cu mașini „înmatriculate” cu numele său, prins din nou în trafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei