Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 apr 2020 - Anul XXV, nr. 81 (7386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Consiliul Județean Suceava face apel la unitățile turistice să ofere spații pentru carantinare

Marţi, 7 Aprilie 2020 (17:12:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Viorel Seredenciuc a făcut un apel către proprietarii de hoteluri și pensiuni turistice din județ să pună la dispoziție aceste spații pentru carantină instituţionalizată. Viorel Seredenciuc a spus că în condiţiile în care apropie sărbătorile pascale este de aşteptat o creştere a numărului sucevenilor care se vor întoarce în judeţ, marea majoritate a acestora urmând să fie plasaţi în carantină. În acelaşi timp el a făcut un apel şi către sucevenii din străinătate să fie conştienţi că dacă vor veni în această perioadă acasă vor fi plasaţi automat în carantină, unde ar urma să îşi petreacă sărbătorile pascale.

„Este posibil să avem o creștere semnificativă a numărului de suceveni care se vor întoarce în această perioadă acasă pentru a petrece sărbătorile pascale. Facem un apel către proprietarii de pensiuni și hoteluri să pună la dispoziție spații pentru carantină. Facem un apel către aceștia să dea dovadă de solidaritate în aceste momente și să conștientizeze faptul că trebuie să fim împreună și la bine, și la greu”, a spus Viorel Seredenciuc.

El a declarat că potrivit prevederilor ordonanțelor de urgență adoptate, Consiliul Județean Suceava avea obligația ca împreună cu Prefectura să găsească soluții pentru asigurarea spațiilor de cazare pentru medicii din alte județene care sunt sau vor veni în această perioadă la Spitalul Județean Suceava sau la Direcția de Sănătate Publică, având în vedere lipsa de personal, pentru cadrele medicale ale spitalului care potrivit ultimelor reglementări vor sta în regim de carantină pentru a nu exista pericolul infectării familiilor, dar și pentru asigurarea de spații de carantinare instituționalizată.

Viorel Seredenciuc a precizat că Consiliul Județean Suceava, alături de Prefectură, și-a dus la îndeplinire toate aceste obligații. În acest sens, Seredenciuc a spus că pentru cadrele medicale au fost identificare două hoteluri și două pensiuni în Suceava și în imediata apropiere, fiind stabilite și spații suplimentare de carantină, în aproximativ opt pensiuni, însă în acest caz necesarul ar fi mai mare. Viorel Seredenciuc a mai adăugat că pentru cadrele medicale care vin în Suceava din alte județe, Consiliul Județean Suceava va asigura atât cazarea, cât și masa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Județean Suceava face apel la unitățile turistice să ofere spații pentru carantinare.
 Vizualizări articol: 1806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Consiliul Județean Suceava face apel la unitățile turistice să ofere spații pentru carantinare3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei