Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 apr 2020 - Anul XXV, nr. 81 (7386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Doi polițiști locali din Suceava, confirmați cu COVID-19, alți șase în izolare

Marţi, 7 Aprilie 2020 (12:31:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Epidemia de COVID-19 care a dus la carantinarea Sucevei și a celor opt comune din jurul municipiului reședință de județ a început să afecteze și forțele de ordine, utilizate la maxim în această perioadă, pentru numeroase operațiuni, de la asigurarea hranei persoanelor izolate la domiciliu, filtre în trafic, monitorizare carantinați până la paza unor obiective strategice și acțiuni de ordine publică.

Deocamdată doi dintre polițiștii locali suceveni sunt confirmați oficial ca fiind infectați cu COVID-19, dar alți șase colegi de-ai lor, care nu au fost testați încă, sunt în izolare la domiciliu, după ce au avut simptome specifice noului coronavirus.

Trebuie menționat faptul că, prin operațiunile pe care le au de efectuat zilnic, majoritatea polițiștilor locali suceveni au intrat în contact cu persoane confirmate ca fiind infectate cu noul coronavirus, aceștia ducând mâncare acasă pentru 150-200 de persoane aflate în izolare și tratament la domiciliu, dar și cu numeroase alte persoane aflate în trafic, în timpul acțiunilor de control mixt la care sunt cooptați zi de zi, masca și mănușile fiind singurele echipamente de protecție utilizate împotriva acestui inamic invizibil.

Tot polițiștii locali au în sarcină și monitorizarea persoanelor carantinate, participarea la cele trei filtre organizate în jurul Spitalului Județean și monitorizarea persoanelor aflate în izolare (numai duminică au fost contactate 579 persoane din această categorie), încât, în curând, în ritmul acesta, cei care nu sunt afectați de virus vor fi afectați de epuizare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi polițiști locali din Suceava, confirmați cu COVID-19, alți șase în izolare.
 Vizualizări articol: 2424 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Doi polițiști locali din Suceava, confirmați cu COVID-19, alți șase în izolare3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei