Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 apr 2020 - Anul XXV, nr. 81 (7386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Zilnic, masă de prânz pentru polițiști, jandarmi și militari, de la Fundația Umanitară Nord 2001/Sânge pentru România

Marţi, 7 Aprilie 2020 (11:17:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproximativ 60 de polițiști, jandarmi, militari și polițiști locali care acționează în punctele fixe ce delimitează zona carantinată Suceava și au ca scop prevenirea și combaterea răspândirii Covid-19 vor primi zilnic, gratuit,  în jurul orei 13.30, o masă de prânz, din partea fundației umanitare Nord 2001/ Sânge pentru România. Unul dintre membrii fundației, Gabriela Loredana Șerban, a declarat că programul începe de marți, 7 aprilie a.c. și se va derula pentru o perioadă nedeterminată.

„Sunt oamenii care asigură siguranța și respectarea prevederilor ordonanțelor militare și care se pare că au fost omiși până acum, însă am descoperit acest lucru în cadrul unei acțiuni de împărțire a kit-urilor de protecție și ne-am mobilizat imediat să îi ajutăm, să le demonstrăm că suntem alături de ei până la final și că împreună vom fi învingători”, ne-a comunicat Gabriela Loredana Șerban.  

 

Până acum, fundația Nord 2001 a răspuns tuturor solicitărilor de materiale și produse de igienizare venite din partea instituțiilor cu care se află în contact permanent - Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, Serviciul de Ambulanță Județean, SMURD și ISU, Poliție și Jandarmerie, a declarat Loredana Șerban. Ea a spus că celor „din linia întâi” li s-au livrat dezinfectanți, mănuși, măști, role de hârtie, șervețele, saci de plastic etc.

De asemenea, membrii fundației au împărțit 5.000 de kit-uri de protecție către persoanele vulnerabile întâlnite în oraș sau în diverse puncte mai aglomerate. Este vorba despre pungi care conțin un recipient de 500 ml cu dezinfectant pentru suprafețe, un recipient de 50 ml cu dezinfectant pentru mâini, o mască și o pereche de mănuși, precum și un flyer cu informații necesare în această perioadă, toate pregătite în condiții igienice, de către membrii Fundației Umanitare Nord 2001/Sânge pentru România.

Pentru a se putea implica mai mult în astfel de activități, pe lângă sursele proprii antrenate, fundația a pus bazele unei campanii de strângere de fonduri. „Sunt încurajate chiar și donațiile mici, începând de la 10 lei, membrii dorind astfel să stimuleze implicarea fiecărui cetățean în această luptă, fie el mai avut sau mai puțin avut.            

Fundația Umanitară Nord 2001/ Sânge pentru România din Suceava este una dintre primele organizații care a pășit pe frontul de luptă împotriva visului Covid-19, la începutul pandemiei și își continuă activitatea și rolul pe care și l-a asumat”, a mai spus Loredana Șerban.

Fundația este înființată în urmă cu 23 de ani și o are ca președinte pe Georgeta Iacov, medic pneumolog.

Menționăm că sumele donate de cei care vor să se implice pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001,  deschis la Unicredit Bank Suceava:

RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei

Sau RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU, sau direct cu cardul pe site- ul Fundației: www.funord2001.ro.

”Ajutați-ne să ajutăm în continuare!” este mesajul membrilor Fundației Umanitare Nord 2001/Sânge pentru România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zilnic, masă de prânz pentru polițiști, jandarmi și militari, de la Fundația Umanitară Nord 2001/Sânge pentru România.
 Vizualizări articol: 2349 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Zilnic, masă de prânz pentru polițiști, jandarmi și militari, de la Fundația Umanitară Nord 2001/Sânge pentru România4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei