Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 apr 2020 - Anul XXV, nr. 81 (7386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trei persoane infectate cu COVID -19, dintre care una a decedat, la Siret

Marţi, 7 Aprilie 2020 (12:09:07)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Orașul Siret are trei persoane confirmate cu noul coronavirus, dintre care una a decedat, a informat primarul orașului, Adrian Popoiu. De asemenea, în oraș sunt 126 de persoane autoizolate la domiciliu, mai puțin cu 12 persoane, față de data de 4 aprilie, iar trei scări de bloc sunt izolate complet. „Reamintesc faptul că persoanele izolate sunt persoane care au călătorit în zona roșie sau au avut contact cu persoane infectate, dar nu sunt bolnave de COVID 19”, a precizat primarul de Siret.

„Numărul izolaților din Siret este în scădere deoarece în ultimul timp nu au mai sosit în Siret persoane din zona roșie. Persoanele care ies din izolare nu prezintă pericol pentru comunitate”, a explicat primarul.

Acesta a arătat că și pe plan național creșterea zilnică a numărului de oameni infectați a mai scăzut, ceea ce îl face să creadă că „avem toate șansele să trecem mai lin prin această epidemie, comparativ cu alte țări, cum ar fi Italia, Spania sau SUA”. „Totul depinde de respectarea regulilor de prevenire și combatere. Este foarte important ca în următoarele două, trei săptămâni să vă protejați nasul și gura cu măști, fulare, eșarfe etc. Vă rog să limitați ieșirile din locuință doar la strictul necesar. Persoanele peste 65 de ani să rămână pe cât posibil permanent în locuință. Vă rog să vă protejați cât se poate de mult dacă mergeți în alte localități, în special în Suceava”, este mesajul primarului Adrian Popoiu către concetățenii săi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei persoane infectate cu COVID -19, dintre care una a decedat, la Siret.
 Vizualizări articol: 1538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei persoane infectate cu COVID -19, dintre care una a decedat, la Siret5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei