Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 apr 2020 - Anul XXV, nr. 81 (7386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Întrebări

Sute de suceveni au solicitat clarificări privind modul în care se pot deplasa în afara zonei de carantină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva sute de suceveni au solicitat clarificări cu privire la modul în care se pot deplasa în afara zonei de carantină. Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a amintit că începând de sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 17:00, a devenit funcțională linia dedicată „#Vreaurăspuns”. Linia a fost deschisă pentru a răspunde întrebărilor sucevenilor referitoare la modul în care se pot deplasa atât în zona de carantină, în zona de protecție, dar și între cele două zone. Clarificările pot fi solicitate telefonic, la numărul cu tarif normal, apelabil din orice reţea 0755.140.275 sau prin e-mail, la adresa vreauraspuns@prefecturasuceava.ro.

Linia specială “Vreau Răspuns” va fi disponibilă zilnic, în intervalul orar 08.00-20.00.

Alexandru Moldovan a spus că de sâmbătă şi până luni, la ora 12:00, au fost recepționate 371 de apeluri telefonice, din care au fost soluționate 171 de solicitări ale sucevenilor. „Având în vedere numărul mare de apeluri ce nu au putut fi preluate din rațiuni obiective, rugăm din nou cetățenii care apelează această linie telefonică să prezinte cât mai concis problema cu care se confruntă și să ofere răspunsuri scurte, lămuritoare, la întrebările operatorului. Este necesară această conduită pentru a minimiza, la maximum posibil, timpul de așteptare pentru celelalte apeluri”, a spus Moldovan.

El a spus că alte 162 de e-mailuri primite au fost soluționate în integralitate în 24 de ore de la primire. Alexandru Moldovan a spus că alte trei e-mailuri au fost trimise de suceveni pe adresa generală de corespondență a Prefecturii Suceava, accesibilă doar în zilele lucrătoare, motiv pentru care acestea au fost redirecționate către linia „#Vreaurăspuns”, fiind soluționate.

„De asemenea apelăm la spiritul civic și responsabilitatea dumneavoastră și vă rugăm să accesați această linie exclusiv pentru aspecte care nu sunt complet clarificate de ordonanțele militare în vigoare, ținând cont de scopul emiterii acestor ordonanțe, și anume de a proteja comunitatea și pe fiecare dintre noi”, a precizat prefectul județului.

Alexandru Moldovan i-a rugat pe suceveni să trateze cu seriozitate prevederile impuse prin ordonanțele militare, el adăugând că măsura carantinării instituită pentru municipiul Suceava și cele opt localități limitrofe nu înseamnă izolare față de lume, „ci înseamnă grijă unuia față de celălalt într-un mediu care să permită stoparea răspândirii virusului SARS-CoV-2”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de suceveni au solicitat clarificări privind modul în care se pot deplasa în afara zonei de carantină.
 Vizualizări articol: 2083 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Sute de suceveni au solicitat clarificări privind modul în care se pot deplasa în afara zonei de carantină2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei