Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 apr 2020 - Anul XXV, nr. 81 (7386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aproape 1.300 de suceveni în carantină, peste 2.700 în autoizolare la domiciliu și 157 de amenzi din cauza încălcării restricțiilor

Marţi, 7 Aprilie 2020 (13:39:25)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectura Suceava a informat, marți, că la nivelul județului, la data de 7 aprilie a.c., erau în autoizolare la domiciliu 2.798 de persoane, iar în carantină instituționalizată 1.284 de persoane. Numărul locurilor disponibile pentru carantină instituționalizată la această dată este de 73.

Până la această dată au ieșit din autoizolare 7.126 de persoane, iar din carantină instituționalizată, 244 de persoane.

Comunicatul transmis de prefectul Alexandru Moldovan arată că echipele mixte formate din polițiști, polițiști locali, cadre MApN și jandarmi au efectuat, în în ultimele 24 de ore, verificarea a 3.893 de persoane aflate în autoizolare și/ sau carantină privind respectarea regimului de autoizolare la domiciliu și/ sau carantinare și a 74 de societăți comerciale pentru impunerea interdicțiilor pe timpul stării de urgență.

La aceste acțiuni au participat 382 de polițiști, 129 de polițiști locali, 37 de militari MApN și 150 de jandarmi, fiind aplicate, pentru nerespectarea prevederilor ordonanței militare privind circulația persoanelor, 157 de sancțiuni contravenționale în valoare cumulată de 294.000 de lei.

„Reamintim cetățenilor să respecte prevederile ordonanțelor militare, dar și să înțeleagă că prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19 depinde de fiecare dintre noi, iar actele normative sunt reguli de drept obligatorii, nu doar opționale.    Respectând normele de distanțare socială și igienă personală ne protejăm pe noi, îi protejăm pe ceilalți”, a arătat prefectul.

De asemenea, acesta a mulțimit tuturor firmelor, instituțiilor, asociațiilor și persoanelor care au făcut donații către instituțiile implicate în lupta împotriva COVID - 19.

 „Aceste gesturi de solidaritate și responsabilitate civică sunt necesare și binevenite în această perioadă”, a mai spus Alexandru Moldovan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 1.300 de suceveni în carantină, peste 2.700 în autoizolare la domiciliu și 157 de amenzi din cauza încălcării restricțiilor.
 Vizualizări articol: 1298 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 1.300 de suceveni în carantină, peste 2.700 în autoizolare la domiciliu și 157 de amenzi din cauza încălcării restricțiilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei