Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 apr 2020 - Anul XXV, nr. 76 (7381)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primarul din Mitocu Dragomirnei și încă doi voluntari le asigură alimente celor cu nevoi speciale

Miercuri, 1 Aprilie 2020 (14:35:29)

Primarul din Mitocu Dragomirnei, Dănuț Solcan, împreună cu doi voluntari asigură aprovizionarea cu alimente a tuturor cetățenilor din această comună care au nevoi speciale. Dănuț Solcan a spus că în momentul de față în Primăria Mitocu Dragomirnei nu mai lucrează nici o persoană, după ce soția unuia dintre angajați a fost internată la Spitalul Județean Suceava, fiind confirmată cu noul coronavirus. „La nivel de primărie, în urma constatării pozitive s-a luat măsura, de către comitetul local pentru situații de urgență, a izolării persoanei respective. Toți cei care au intrat în contact cu bărbatul au intrat în perioadă de izolare, astfel încât acum la primărie nu se lucrează. Am rămas eu să asigur un fel de permanență, să spunem așa.  Eu și cu doi membri din echipa de voluntariat asigurăm aprovizionarea tuturor care solicită”, a spus primarul din Mitocu Dragomirnei. El a adăugat că în total patru persoane din această comună sunt în momentul de față internate la Spitalul Județean Suceava, după ce s-a confirmat că s-au infectat cu noul coronavirus. Dănuț Solcan a precizat că o altă familie întoarsă recent în comună din străinătate a fost plasată în carantină, în timp ce alte 20 de persoane sunt în autoizolare la domiciliu.

Pe de altă parte, el a mai spus că în Mitocu Dragomirnei sunt 607 persoane cu vârsta de peste 65 de ani. „Dintre aceștia acordăm o atenție specială către 30 de persoane, fiind într-o situație mai specială. Asta deoarece 17 dintre ei nu au nici un aparținător, iar ceilalți 13 mai au pe cineva în municipiul Suceava, dar am ținut să îi avem în evidență în caz că vor avea nevoie de sprijin”, a declarat Dănuț Solcanu. El a mai declarat că în comună exisă pregătită o clădire în situația în care se va solicita un spațiu pentru carantinare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Mitocu Dragomirnei și încă doi voluntari le asigură alimente celor cu nevoi speciale.
 Vizualizări articol: 2364 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul din Mitocu Dragomirnei și încă doi voluntari le asigură alimente celor cu nevoi speciale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei