Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 apr 2020 - Anul XXV, nr. 76 (7381)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liniște în Pătrăuțiul carantinat

Miercuri, 1 Aprilie 2020 (12:49:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Pătrăuți, Adrian Isepciuc, a declarat, miercuri, că oamenii din comună înțeleg măsurile luate și se conformează. „Deocamdată este liniște”, spune acesta.

Potrivit acestuia, în Pătrăuți sunt trei persoane confirmate cu coronavirus, trei asistente medicale de la Spitalul Suceava. „Două sunt acasă în carantină, din câte știu sâmbătă se vor întoarce la lucru, și una este internată în spital. Mai avem 10-12 persoane în autoizolare la domiciliu; ieri și azi au ieșit din autoizolare 10 persoane care erau sub monitorizare de pe 17-18 martie”, a afirmat primarul.

Din categoria persoanelor vulnerabile, primarul Isepciuc spune că în Pătrăuți sunt 13 oameni în vârstă, cu care a discutat cu fiecare în parte și de la care a primit asigurări că are cine să-i ajute și nu au nevoie de sprijinul autorităților locale.

În ceea ce privește cartierul de romi din Pătrăuți, unde locuiesc circa 2.300 de persoane, primarul a declarat că marți „a fost puțină vâlvă, spuneau că mor de foame în casă”, dar oamenii s-au calmat după ce li s-a spus că pot merge la cumpărături la Suceava, dar nu zilnic, și cu declarația pe propria răspundere completată. În Pătrăuți cei doi medici de familie sunt la post, dar potrivit primarului, numărul persoanelor care merg la cabinet este destul de redus, majoritatea consultațiilor se desfășoară la telefon.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liniște în Pătrăuțiul carantinat.
 Vizualizări articol: 2692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Liniște în Pătrăuțiul carantinat2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei