Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 ian 2020 - Anul XXV, nr. 13 (7318)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Președintele CJ Suceava consideră că Vatra Dornei are nevoie de un spital nou

Duminică, 19 Ianuarie 2020 (12:12:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, consideră că municipiul Vatra Dornei are nevoie de un spital nou. Gheorghe Flutur a declarat în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o împreună cu primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheș, că o asemenea investiție este justificată de distanța foarte mare de Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava. „Am avut o discuție pe această temă cu managerul spitalului de la Vatra Dornei, la care a fost de față și primarul Ilie Boncheș și echipa din primărie. În primul rând trebuie să se știe că în momentul de față spitalul de la Vatra Dornei are în lucru două proiecte foarte importante”, a arătat Flutur. El a precizat că un proiect în valoare de 400.000 de euro este implementat pentru modernizarea maternității, respectiv anveloparea clădirii, consolidări și reabilitarea acoperișului. Gheorghe Flutur a precizat că un alt proiect, de 2.3 milioane de euro, finanțat din fonduri europene, este implementat pentru construcția unui ambulatoriu în vatra Dornei, cu o suprafață de 1.500 de metri pătrați, în care vor funcționa 17 cabinete pentru doctori. „Acest proiect european este în precontractare și garantat va începe în acest an. Dar trebuie spus că la Compania Națională de Investiții este solicitată construirea unui spital nou.. Vatra Dornei are în momentul de un spital cu față cinci sau șase secții și ar avea nevoie de la 12 până la 15 secții”, a explicat șeful administrației județene. El a arătat că în prezent la spitalul din Vatra Dornei nu există secții de urologie, bolnavi cronici sau de recuperări. „Vatra Dornei este stațiune turistică iar bazinul Dornelor înseamnă aproape 50.000 de locuitori care au nevoie de acest spital. Și de aceea avem aceste demersuri la Compania Națională de Investiții”, a spus Flutur. El s-a declarat convins că dacă vor rămâne fonduri europene de la cele trei spitale regionale care se vor construi în România, se vor găsi fonduri pentru noul spital de la Vatra Dornei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Președintele CJ Suceava consideră că Vatra Dornei are nevoie de un spital nou.
 Vizualizări articol: 1299 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Președintele CJ Suceava consideră că Vatra Dornei are nevoie de un spital nou0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei