Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 ian 2020 - Anul XXV, nr. 13 (7318)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Dorneşti

Accident rutier pe podul peste râul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 42 de ani a ajuns la Spitalul Municipal Rădăuţi după ce două autovehicule s-au ciocnit, vineri dimineaţă, pe podul peste râul Suceava din comuna Dorneşti.

În jurul orei 06.30, Nicolae C., în vârstă de 77 de ani, din Dorneşti, circula pe drumul naţional 17A la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf, dinspre centrul comunei Dorneşti spre municipiul Rădăuţi. La un moment dat, după ce a intrat pe podul peste râul Suceava, şoferul maşinii a pierdut controlul asupra volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit frontal o autoutilitară marca Mercedes Sprinter care circula regulamentar, după care Golful a ricoşat în balustrada podului.

Cei doi conducători auto au fost răniţi uşor, numai şoferul Mercedesului, Romică C., de 42 de ani, din comuna Bilca, fiind transportat la spital, iar autovehiculele au fost avariate. Cei doi conducători auto au fost verificaţi cu etiltesterul, care a indicat valoarea 0, după care le-au fost ridicate probe pentru stabilirea alcoolemiei. Conform primelor cercetări efectuate de lucrătorii de poliţie, vina producerii accidentului aparţine în exclusivitate şoferului autoturismului Volkswagen Golf.

La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Detaşamentul Rădăuţi cu o autospeciala pentru descarcerare şi o ambulanta SMURD, cu sprijinul unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident rutier pe podul peste râul Suceava.
 Vizualizări articol: 4072 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Accident rutier pe podul peste râul Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei