Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 ian 2020 - Anul XXV, nr. 13 (7318)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gheorghe Flutur a stabilit cu ministrul tineretului finanțarea taberei Bucșoaia pentru transformarea în tabără sportivă de tineret

Duminică, 19 Ianuarie 2020 (11:42:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a discutat, sâmbătă, la Vatra Dornei, cu ministrul tineretului și sportului, Ionuț Marian Stroe, despre relansarea activității la tabăra din localitatea Bucșoaia, orașul Frasin. Gheorghe Flutur a spus că în urma întâlnirii cu ministrul tineretului, acesta a dat asigurări că vrea să se implice în proiectul pentru finanțarea taberei de la Bucșoaia.

Ministrul tineretului și sporturilor, Ionuț Marian Stroe, a fost prezent sâmbătă la Vatra Dornei, alături de Gheorghe Flutur, primarul Ilie Boncheș, deputatul Angelica Fădor și prefectul Alexandru Moldovan, la competițiile din cadrul Cupei mondiale de sanie pe pistă naturală.

„Am discutat cu ministrul tineretului, Ionuț Marian Stroe, despre finanțarea taberei de tineret de la Bucșoaia. Sunt fonduri europene, iar Ministerul Tineretului dorește să se implice în finanțarea acestui proiect, precum și Ministerul Fondurilor Europene”, a spus Flutur. El a precizat că fosta tabără de la Bucșoaia ar putea fi transformată într-o tabără sportivă pentru tineret. „Vrem încurajarea sporturilor în această tabără de la Bucșoaia, care cândva era un reper. Și de luni dimineață, primarul de la Frasin va fi la Ministerul Tineretului și Sportului pentru a găsi soluții pentru finanțarea acestui proiect”, a mai declarat șeful administrației județene. Gheorghe Flutur a dat asigurări că instituția pe care o conduce este pregătită să intre într-un parteneriat cu primăria orașului Frasin pentru finanțarea taberei de tineret de la Bucșoaia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur a stabilit cu ministrul tineretului finanțarea taberei Bucșoaia pentru transformarea în tabără sportivă de tineret.
 Vizualizări articol: 1893 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur a stabilit cu ministrul tineretului finanțarea taberei Bucșoaia pentru transformarea în tabără sportivă de tineret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei