Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 240 (7241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

A pătruns cu maşina pe contrasens şi a provocat un carambol între trei autoturisme, trei persoane fiind rănite

Luni, 14 Octombrie 2019 (13:25:26)

Trei persoane au fost rănite duminică după un carambol între trei maşini.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, duminică, la ora 16.05, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 155A din comuna Bogdănești, un localnic de 20 de ani a efectuat o manevră neregulamentară și a pătruns ușor pe contrasens, intrând astfel în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 27 de ani din aceeași localitate, aflat în depășirea unei coloane de vehicule.

După impact, autoturismul aflat în depășire a pătruns în șanțul de pe marginea drumului și apoi a revenit pe carosabil, unde a intrat în coliziune cu o maşină oprită pe podețul unui imobil și în care se aflau un bărbat de 38 de ani și o femeie de 26 de ani, ambii din comuna Boroaia.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 27 de ani, a conducătorului auto de 38 de ani și a pasagerei din autoturismul condus de acesta.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face tânărul de 20 de ani care nu a respectat regulile de circulație referitoare la depășire.

Cei trei conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 38 de ani, de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul de 20 de ani și de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 27 de ani, după care, la spital, li s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, ce  va fi soluționat procedural.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A pătruns cu maşina pe contrasens şi a provocat un carambol între trei autoturisme, trei persoane fiind rănite.
 Vizualizări articol: 1718 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A pătruns cu maşina pe contrasens şi a provocat un carambol între trei autoturisme, trei persoane fiind rănite0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei