Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 136 (7137)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Emoții și lacrimi la ultimul apel de seară al promoției 2019, de la Colegiul Militar „Ștefan cel Mare”

Joi, 13 Iunie 2019 (11:06:39)

 

Miercuri, 12 iunie, a avut loc ultimul apel de seară al promoției 2019 „Nicolae Bălcescu – 200”, de la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, promoție ce numără 117 de absolvenți.

Apelul este un moment din programul zilnic al elevilor de colegiu militar și se execută numeric pe subunități de către elevii gradați. La terminarea numărătorii, aceștia raportează elevului plutonier adjutant efectivul prezent și absent. După apel elevii trec la activitățile din programul de seară.

Anul acesta, gradul de elev plutonier adjutant îl deține elevul Răzvan Moldovanu, care a menționat: „Gradul de elev plutonier adjutant nu a reprezentat obiectivul meu principal de-a lungul celor patru ani, însă a venit ca o consecință firească a muncii depuse. Când eram în clasa a IX-a și am văzut pentru prima dată un apel solemn, nu îmi venea să cred cât de repede a trecut timpul. Ne despărțeam de primii elevi gradați, cei care ne-au fost alături chiar de la începutul drumului. Timpul a zburat mai repede decât l-am putut pilota. Ultimul apel de seară al promoției este inevitabil în viața fiecărui elev de liceu militar. Este un moment plin de emoție, lacrimi, amintiri, dar simbolizează și un nou început. Cu siguranță nu voi uita această imagine, cu tot efectivul colegiului, adunat în careu, pentru ultima dată”.

Răzvan a promovat sesiunea specială pentru olimpici a examenului de bacalaureat cu media 9,73 și a absolvit studiile liceale cu media 9,90. Visul lui a fost să devină pilot și a dat dovadă de perseverență și disciplină, fiind admis la United States Air Force Military Academy, Colorado Springs.

„Absolvenții ștefăniști pășesc dincolo de pragul adolescenței și lasă în urmă amintiri și prietenii de neuitat. Ceremonialul ultimului apel de seară a reunit alături de elevii claselor a XII-a, părinți, rude, prieteni și absolvenți din promoțiile anterioare”, au transmis reprezentanții colegiului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Emoții și lacrimi la ultimul apel de seară al promoției 2019, de la Colegiul Militar „Ștefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 3786 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Emoții și lacrimi la ultimul apel de seară al promoției 2019, de la Colegiul Militar „Ștefan cel Mare”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei