Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 136 (7137)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Oportunitate

Stadion de fotbal la standarde UEFA, propus spre realizare prin Compania Naţională de Investiţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Realizarea unui nou stadion de fotbal, la Suceava, s-ar putea concretiza printr-un program al Companiei Naţionale de Investiţii, care a transmis recent un document conducerii Primăriei Suceava, prin care solicită punerea la dispoziţie a terenului necesar.

„De la CNI am primit o hârtie, prin care ni se propune să le punem la dispoziţie un teren pentru realizarea de baze sportive de tip 1, 2 sau 3, 1 fiind un teren de fotbal omologat UEFA, cu nocturnă şi tribune pentru 500 de spectatori. Noi avem acel teren de 12 hectare pe care vrem să construim complex sportiv. Am transmis deja la CNI răspunsul afirmativ, dar voi trece pe acolo şi personal, pentru că ar fi bine să fim prinşi în acest program, să fie făcut un stadion”, a spus primarul Ion Lungu.

Edilul sucevean s-a arătat interesat de oportunitate, dar şi sceptic în acelaşi timp, în condiţiile în care alte două investiţii propuse, tot în domeniul sportiv – o sală polivalentă şi acoperirea Patinoarului Areni, sunt de ani de zile încremenite la stadiul de documentaţii, fără a le fi alocată finanţarea necesară.

Lungu nu a exclus însă posibilitatea ca investiţia să se concretizeze, dacă există finanţare pentru astfel de baze sportive: „Dacă numărul de locuri e cam mic, cred că putem veni apoi cu o completare, din fonduri proprii, pentru a mări tribuna. Important e să fie o intenţie reală şi nu doar o simplă menţionare a noastră în lista sinteză a bazelor sportive care pot fi realizate”.

Terenul pe care municipalitatea suceveană vrea să realizeze baze sportive se află la marginea oraşului, pe partea stângă, cum se iese spre Fălticeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stadion de fotbal la standarde UEFA, propus spre realizare prin Compania Naţională de Investiţii.
 Vizualizări articol: 2701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Stadion de fotbal la standarde UEFA, propus spre realizare prin Compania Naţională de Investiţii2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei