Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 136 (7137)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Final de an şcolar la Colegiul Militar din Câmpulung. Cei mai merituoși elevi au primit premii și recompense

Joi, 13 Iunie 2019 (16:08:07)

 

Joi, 13 iunie, a avut loc ceremonialul încheierii anului școlar 2018-2019, la Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc.

Alături de elevii colegiului, au fost reprezentanţi ai conducerii M.Ap.N., cadre militare active şi în rezervă, oficialităţi ale administraţiei publice locale, personalul colegiului, părinți, rude, prieteni și absolvenți din promoțiile anterioare. Festivitatea de încheiere a anului şcolar a fost prezidată, de prefect al județului Suceava – Mirela Elena Adomnicăi, general de maior dr. Dorin Blaiu - comandant al Componentei Operaţionale Terestre şi locţiitor al şefului Statului Major al Forţelor Terestre, general maior Marian Botea - șeful Direcției Operații, Statul Major al Apărării și a fost marcată printr-un ceremonial militar şi religios.

Rezultatele obţinute pe parcursul anului şcolar 2018-2019 s-au concretizate prin cele peste 100 de premii şi distincţii obţinute în competiţiile şcolare de nivel judeţean, interjudeţean şi naţional. În contextul general al preţuirii performanţei s-au acordat premii din partea Statului Major al Apărării, Statului Major al Forţelor Terestre, Statului Major al Forțelor Aeriene, Statului Major al Forțelor Navale, Fundaţiei „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe-purtătorul de biruinţă” și din partea Asociației „Voievodul Ștefan” și a „Asociației Sportivă” ale Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare”.

Ceremonia a mai cuprins alocuţiuni din partea gazdelor şi a invitaţilor, înaintarea în grad şi numirea în funcţii, precum şi atribuirea titlului de Clasă „Căpitan Erou Aurel Vasilescu” clasei a XI-a D care a obţinut cele mai bune rezultate şcolare, fiind îndrumați în pregătire de diriginta Mihaela Pintilei. Un alt moment important din cadrul festivității a fost acela în care absolvenţii promoţiei 2019 au predat cheia colegiului, reprezentanţilor claselor a XI-a, drept simbol al continuităţii tradiţiilor şi valorii generaţiilor de elevi.

Promoția 2019 ce poartă numele „Nicolae Bălcescu - 200” a fost reprezentată de cei 117 absolvenţi colegiului. Cea mai mare medie, anul acesta, a obținut-o Răzvan Moldovanu – 9,90.

Momentul festiv s-a încheiat în aplauzele colegilor şi ale asistenţei, cu defilarea subunităţilor de elevi şi absolvenţi, astfel adăugându-se o nouă filă în cartea cetăţii de la poalele Rarăului.

 

 

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Final de an şcolar la Colegiul Militar din Câmpulung. Cei mai merituoși elevi au primit premii și recompense.
 Vizualizări articol: 1780 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Final de an şcolar la Colegiul Militar din Câmpulung. Cei mai merituoși elevi au primit premii și recompense5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei