Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 123 (7124)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lucrările de pe podul de la Bazar ar putea fi întrerupte pentru Zilele Sucevei

Miercuri, 29 Mai 2019 (11:05:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de reabilitare a căii de rulare de pe podul de la Bazar, din cauza cărora sunt închise două benzi de circulaţie, ar putea fi întrerupte şi apoi reluate, după Zilele Sucevei.

Referitor la „podul care ne dă atâtea bătăi de cap şi insomnii”, primarul Ion Lungu a spus că în ciuda tuturor eforturilor depuse, inclusiv să-i determine să lucreze sâmbăta şi duminica, „e clar că nu se va respecta acel termen de o lună de zile, adică până pe 10 iunie. Este foarte probabil să facem o întrerupere de vreo 10 zile, până trec şi Zilele Sucevei, care se desfăşoară la Iulius Mall, astfel încât să se circule cât de cât normal pe durata evenimentului, după care să trecem la partea a II-a, care este mai simplă de făcut, pentru că nu este afectată structura atât de puternic cât era pe primele două benzi, pe sensul de mers către Burdujeni. Procedurile sunt aceleaşi, dar nu este atât de mult de lucru la decopertare şi consolidare, cum s-a făcut pe prima parte, unde au fost necesare şi injecţii cu betoane la stâlpi şi alte proceduri speciale. Din estimările făcute în teren, pe partea cealaltă nu sunt necesare aceste proceduri, încât sperăm să finalizăm mai repede”.

Edilul sucevean a spus că deşi i s-a reproşat pe linie politică faptul că a început lucrările la pod, care impun restricţii de circulaţie, înainte de alegeri, important este să se facă o lucrare de calitate.

„Nu ştiu cât de mult a influenţat sau nu alegerile enervarea unora cu închiderea parţială a traficului pe pod, dar interesul comunităţii este să avem un pod circulabil între Centru şi Burdujeni”, a adăugat Ion Lungu.

Decizia privind stoparea şi apoi reluarea lucrărilor la podul peste apa Sucevei nu este încă finală, dar ar putea fi justificată şi în condiţiile în care prognozele meteo indică multe ploi în perioada următoare, încât multe operaţiuni nu vor putea fi executate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările de pe podul de la Bazar ar putea fi întrerupte pentru Zilele Sucevei.
 Vizualizări articol: 3645 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Lucrările de pe podul de la Bazar ar putea fi întrerupte pentru Zilele Sucevei2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mâncare bătrânească de cartofi cu leurdă (de post) Este foarte uşor de făcut, dar foarte gustoasă. Nu se recomandă a se consuma seara, pentru că dimineaţă vom mirosi foarte puternic a usturoi. Dacă această mâncare delicioasă este consumată în timpul zilei, problema mirosului neplăcut... Citeşte