Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 123 (7124)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Echipă a USV, în finala celei mai importante competiţii de antreprenoriat pentru studenţi

Miercuri, 29 Mai 2019 (11:31:48)

În perioada 22-23 mai, la Bucureşti s-a desfăşurat finala naţională a celei mai importante competiţii de antreprenoriat pentru studenţi: Company of the year 2019, organizată de Junior Achievement România.

Din cele 300 de echipe înscrise în competiţie (secţiunile elevi şi studenţi), în urma parcurgerii mai multor etape, cea a Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, intitulată Cookie Squad, a devenit una dintre cele 10 echipe finaliste la secţiunea studenţi.

Proiectul propus de Cookie Squad constă în realizarea unei aplicaţii gastronomice universale, înglobată într-o reţea de socializare, o combinaţie unică între Food Panda, Instagram şi Tinder.

„Structura aplicaţiei este simplă, bazată în principal pe două ramuri: una destinată interacţiunii utilizator-utilizator şi alta bazată pe interacţiunea dintre utilizator-restaurant. Considerăm că aplicaţia va aduce o contribuţie pozitivă în societatea actuală, deoarece reţeaua se va axa strict pe partea gastronomică, îndepărtându-se de reţelele de socializare clasice, care cuprind o gamă variată de servicii, ce nu întotdeauna pot fi îmbinate cu succes.Aplicaţia propusă are ca scop deschiderea unor noi posibilităţi pe o piaţă supra-alimentată de oferte de mâncăruri, alături de accesibilitate şi confort. Printre opţiunile disponibile menţionăm: filtrarea şi utilizarea intuitivă a ofertelor restaurantelor şi socializarea între persoane, socializare bazată pe talentele gastronomice ale fiecăruia”, au transmis studenţii.

Echipa USV a fost alcătuită din Alexandru Găleată, Florin Mihai Danci, Claudiu Mihai Rîndaşu şi Alexandru Gabriel Ciurariu, studenţi ai Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, iar profesor coordonator a fost conf. univ. dr. ec. Ovidiu Aurel Ghiuţă.

„Suntem la cea de-a doua participare la această competiţie şi la a doua finală. Personal, am participat cu 11 echipe formate din studenţi de la Facultatea de Inginerie Alimentară şi Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, echipe care au fost selectate în Incubatorul JA Bizz Factory, ce a precedat finala; de asemenea, în această competiţie au participat şi alte echipe coordonate de colegi de la Laboratorul de incubare a afacerilor din cadrul universităţii. Competiţia gestionată de Junior Achievement este benefică studenţilor pentru că le confirmă, chiar înainte de angajare, faptul că cerinţele de la disciplinele de Marketing şi Antreprenoriat se aplică în practică în mod similar şi subliniază importanţă studierii acestor discipline în domeniile inginereşti”, a precizat conf. univ. dr. ec. Ovidiu Aurel Ghiuţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipă a USV, în finala celei mai importante competiţii de antreprenoriat pentru studenţi.
 Vizualizări articol: 1243 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Echipă a USV, în finala celei mai importante competiţii de antreprenoriat pentru studenţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mâncare bătrânească de cartofi cu leurdă (de post) Este foarte uşor de făcut, dar foarte gustoasă. Nu se recomandă a se consuma seara, pentru că dimineaţă vom mirosi foarte puternic a usturoi. Dacă această mâncare delicioasă este consumată în timpul zilei, problema mirosului neplăcut... Citeşte