Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 117 (7118)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un bărbat care a provocat un scandal monstru cu poliţiştii, în seara de Înviere, a ajuns după gratii, unde este şi fiul său

Miercuri, 22 Mai 2019 (11:27:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au continuat cercetările în cazul de ultraj din seara de Înviere, de la Stroieşti, când oamenii legii au fost atacaţi cu topoare de un bărbat în vârstă de 51 de ani şi de fiul său. Dacă Vasile Crainiciuc, în vârstă de 25 de ani, din Stroieşti, a fost arestat imediat după comiterea faptei, tatăl, Ştefan Crainiciuc, de 51 de ani, a ajuns în arestul poliţiei judeţene abia marţi, 21 mai. Asta pentru că bărbatul de 51 de ani a fost împuşcat în picior de poliţişti, astfel că a petrecut o perioadă destul de lungă în spital. Pe 21 mai, în continuarea cercetărilor, poliţiştii şi procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava l-au audiat pe bărbat în calitate de suspect, pentru comiterea infracţiunilor de conducere unui vehicul sub influenţa alcoolului, a opt infracţiuni de ultraj, plus pentru infracţiunea de distrugere.

Sâmbătă, 27 aprilie, în jurul orei 20.10, pe DN 17, la ieşirea din municipiul Suceava, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a observat un autovehicul care avea o deplasare sinuoasă şi care circula fără lumini în partea din spate, punând în pericol siguranţa traficului rutier. Poliţiştii au pus în funcţiune semnalele acustice şi luminoase de pe autospeciala de poliţie pentru oprirea vehiculului, însă conducătorul auto nu s-a conformat, acesta fiind urmărit în trafic pe DN 17 până în localitatea Stroieşti şi ulterior pe DJ 209D, pe o porţiune de 7-8 kilometri, până în localitatea Zahareşti.

În timpul urmăririi, conducătorul auto a încercat în repetate rânduri să tamponeze autospeciala de poliţie. Ajuns la poarta unui imobil, bărbatul de la volan, aflat în stare de ebrietate, a coborât şi a luat în mână o toporişcă, ameninţând poliţiştii cu acte de violenţă şi cu moartea. El a fost susţinut şi de fiul în vârstă de 25 de ani, care a ieşit din locuinţă dezbrăcat până la mijloc şi care a început la rândul său să-i înjure pe poliţişti şi să-i ameninţe cu moartea, motiv pentru care poliţiştii au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, trăgând un foc de avertisment în plan vertical şi solicitând sprijinul mascaţilor de la Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

La sosirea luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, deşi li s-a solicit în repetate rânduri să iasă din curte pentru a fi testat cu aparatul etilotest, bărbatul de 51 de ani şi fiul său de 25 de ani au început să devină din nou violenţi, aruncând spre poliţişti cu diferite obiecte, motiv pentru care s-a intervenit în forţă, folosindu-se spray lacrimogen şi armamentul din dotare.

Pentru prinderea şoferului şi a fiului acestuia, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă. Cum violenţele nu au încetat, bărbatul în vârstă de 51 de ani a fost împuşcat în picior.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat care a provocat un scandal monstru cu poliţiştii, în seara de Înviere, a ajuns după gratii, unde este şi fiul său.
 Vizualizări articol: 1522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un bărbat care a provocat un scandal monstru cu poliţiştii, în seara de Înviere, a ajuns după gratii, unde este şi fiul său5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei