Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 44 (7045)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Judeţul Suceava va avea un master plan pentru extinderea reţelelor de gaz metan

Vineri, 22 Februarie 2019 (16:57:31)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Preşedintele Consiliului Judeţean şi al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că instituţia pe care o conduce va întocmi un master plan pentru extinderea reţelelor de gaz metan. Gheorghe Flutur a amintit că unul dintre amendamentele depuse de parlamentarii PNL de Suceava viza continuarea lucrărilor la magistrala de gaz metan de la Pojorâta la Vatra Dornei, dar şi introducerea de reţele de alimentare cu gaz în 50 de localităţi ale judeţului. „PNL Suceava şi parlamentarii PNL de Suceava suntem extrem de supăraţi că au aruncat la coş PSD-ALDE cele 32 de amendamente. Nu se poate să ai autism politic, să nu ţii cont de propunerile de la Suceava pentru dezvoltarea zonei, fie că vorbim de autostrada care să lege Moldova de Transilvania, de drumul expres care să lege Suceava de Bucureşti, de sprijin pentru primari pentru programul marca PSD Utilităţi şi Mediu la care nu se dă în ultimii ani, de când e PSD la guvernare, nici un ban şi avem primării aproape în faliment din această cauză, ori de amendamente care însemnau regularizarea râurilor din judeţul Suceava pentru a pune la adăpost populaţia, magistrale de gaz metan sau spitalul de copii”, a spus Flutur într-o conferinţă de presă. El a făcut referire în mod special la proiectele pentru reţelele de gaz metan în mai multe zone ale judeţului. Gheorghe Flutur a spus că în perioada următoare se va trece la elaborarea master planului pe gaz metan pentru judeţul Suceava. „Asta pentru că avem informaţii că se pregătesc anumite proiecte. În Dolj prima magistrală se construieşte deja. Noi am cerut şase magistrale de gaz metan noi, Păltinoasa-Cacica-Vicovu de Sus, Pojorâta-Vatra Dornei-Poiana Stampei, Suceava-Salcea-Liteni-Dolhasca, Cacica-Comăneşti-Dărmăneşti. Nu s-a aprobat nimic”, a subliniat liderul liberalilor suceveni. El a explicat că prin acest master plan judeţul Suceava va solicita investiţii pentru reţele de gaz metan, dar şi transparenţă din partea Guvernului în alocarea banilor. Flutur a spus că lemnul de foc s-a scumpit foarte mult în ultimii ani, motiv pentru care CJ Suceava va solicita racordarea localităţilor aflate în vecinătatea magistralei de gaz metan, cum ar fi Vadu Moldovei, Forăşti, Fântâna Mare, zona Fălticeniului sau Cornu Luncii. „Suceava a plătit prea mult pentru Utilităţi şi Mediu, 61 de primării sunt puse în genunchi, şi cred că merită o compensaţie în ceea ce priveşte gazul metan”, a încheiat Flutur.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Judeţul Suceava va avea un master plan pentru extinderea reţelelor de gaz metan.
 Vizualizări articol: 1858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 2 voturi
Judeţul Suceava va avea un master plan pentru extinderea reţelelor de gaz metan2.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei