Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 44 (7045)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ateliere de creaţie şi teatru pentru copii, la Iulius Mall

Vineri, 22 Februarie 2019 (11:01:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall Suceava organizează la acest sfârşit de săptămână mai multe activităţi creative pentru copii. Energie, curiozitate, socializare şi încurajarea abilităţilor practice. De acestea vor avea parte copiii care vor să participe la atelierele de creaţie din fiecare sfârşit de săptămână.

Sâmbătă, 23 februarie, de la orele 14.00 şi 15.00, în zona magazinelor pentru copii, specialiştii Creativ & Deco le dau întâlnire micuţilor cu îndemânare, pentru a-i învăţa să realizeze decoraţiuni originale. De această dată, meşterii vor picta vaze din sticlă, pe care le vor putea oferi în dar mămicilor, de Mărţişor sau de ziua lor. Toate materialele necesare sunt asigurate de Iulius Mall, iar ştrengarii sunt responsabili de talent şi imaginaţie. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrieri se vor putea face în ziua desfăşurării atelierelor, la Centrul Info.

De la ora 16.00, Iulius Mall Suceava îi invită pe cei mici să afle povestea lui „Pinocchio”, spusă într-o manieră inedită. Nu va fi doar o piesă de teatru, ci un show interactiv, susţinut de Teatrul la Cinema Bucureşti. În zona food court, prichindeii îl vor însoţi pe Pinocchio într-o călătorie plină de peripeţii, care ascunde învăţăminte pentru cei mici. În aventura lor alături de băieţelul de lemn, spectatorii vor descoperi şi alte personaje, precum Geppetto, Zâna Albastră, Greierele Gemini şi Strombolino, de la care vor afla ce este bine şi ce este rău. Conceput sub forma unui joc, evenimentul este recomandat copiilor cu vârste între 3 şi 7 ani. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ateliere de creaţie şi teatru pentru copii, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1089 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ateliere de creaţie şi teatru pentru copii, la Iulius Mall0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei