Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 44 (7045)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Retururi problematice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

I-a revenit celui mai dezechilibrat meci din prima fază eliminatorie a Ligii Campionilor să spele rușinea acestui 0-0 cvasigeneralizat de la pauză. Ba chiar ambele partide de marți au avut același scor și la final, deși acolo musteau peste tot veleitățile ofensive.  Miercuri, nicio surpriză la Atletico-Juventus, aici X-ul la pauză era de luat cu ochii închiși. Ce a urmat apoi ridică o sprânceană. În fine, întâlnirea de care pomeneam la început, Schalke-City, a oferit goluri multe, trei numai în prima repriză, precum și răsturnări peste răsturnări. Aguero a deschis scorul, dar nemții au întors până la pauză din două penalty-uri, pentru ca apoi City să rămână în 10 și cu toate astea să întoarcă la rândul ei în ultimele 5 minute! Știu că pariorul preferă predictibilitatea unui 0-0 la pauză, dar nu toți microbiștii sunt pariori...

Cei doi corifei, Messi și Ronaldo, au rămas pe sec, ca și echipele lor. Ceea ce e mai mult sau mai puțin implicit. În cazul Barcelonei e aproape o axiomă dependența de Messi, din ce în ce mai accentuată în ultimii ani. La Lyon, argentinianul a fost dereglat la finalizare, șuturile sale ocolind poarta mai mult decât de obicei, iar cele cadrate n-au mai găsit o cale să se furișeze în poartă, ba pe sub portar, ba printre picioarele unui fundaș, cum nu o dată s-a întâmplat. În situația asta, nimeni n-a apărut cu ceva în plus. Suarez a fost aproape patetic, Coutinho timid, doar Dembélé și-a mai asumat finalizarea, dar el nu prea excelează ca precizie în general. Astfel, catalanii și-au făcut rost de un retur problematic, mai ales dacă Lyon marchează, ceea ce e perfect posibil.

Totuși, nu atât de problematic ca Juventus... Ronaldo a făcut ca M. Stoica, comparându-și palmaresul personal cu cel al echipei adverse, ceea ce s-a întors împotriva lui. Pentru Atletico a fost cam sadic când VAR-ul a anulat nu numai golul, ci și celebrarea lui, dar până la urmă a ieșit bine pentru Simeone și ai săi. Se poate spune că Juve își va juca sezonul la început de martie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Retururi problematice.
 Vizualizări articol: 1083 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Retururi problematice5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei