Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 30 (7031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un bărbat şi o femeie, reţinuţi pentru că furau bani de la bătrâni la farmacii sau bancomate din Suceava

Miercuri, 6 Februarie 2019 (12:11:07)

La sfârşitul anului 2018 şi începutul anului 2019, mai multe persoane vârstnice au fost victime ale unor infracţiuni de furt din buzunare sau furturi de sacoşe şi bagaje, comise de două persoane din judeţul Botoşani, un bărbat de 60 de ani şi o femeie de 44 de ani, prejudiciul total ridicându-se la peste 6.000 de lei. Bătrânii erau acostaţi în zona farmaciilor, bancomatelor sau magazinelor.

Cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunii de furt.

Pe 28 decembrie, unei femei de 81 de ani din Dumbrăveni, care stătea la rând pentru a-şi cumpăra medicamente de la o farmacie de pe bd. George Enescu, persoane necunoscute i-au sustras din buzunarul hainei cu care era îmbrăcată suma de aproximativ 1.000 lei.

Pe 15 ianuarie, un bărbat de 77 de ani, din Mitocu Dragomirnei, s-a deplasat la o farmacie situată pe str. Universităţii, din Suceava, pentru a-şi cumpăra medicamente, iar în timp ce aştepta la rând în farmacie, persoane necunoscute i-au sustras din buzunarul exterior al gecii un portofel în care avea cca. 900-1.000 lei.

În aceeaşi zi, o femeie de 82 de ani, din Moara, s-a deplasat la un bancomat din municipiul Suceava,de pe bd. George Enescu, pentru a scoate bani  de pe card.

Femeia a scos de la bancomat 2.500 lei şi apoi 1.500 lei, pe care i-a pus într-o sacoşă din plastic. Apoi s-a aşezat din nou la rând la bancomat, întrucât a  hotărât să scoată şi restul banilor rămaşi pe card. În timp ce aştepta în faţa bancomatului, s-a apropiat un bărbat, care a încercat să intre la rând în faţa ei.  După ce a fost apostrofat să respecte rândul de către persoanele aflate în spate,  bărbatul a plecat, moment în care bătrâna a constatat că sacoşa avea fundul rupt, iar suma de 4.000 lei dispăruse din interiorul acesteia.

De asemenea, în cursul lunii ianuarie au mai fost sesizate şi alte fapte de furt în dauna unor persoane vârstnice, prejudiciile fiind mai mici, bunurile sustrase fiind sacoşe sau bagaje nesupravegheate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat şi o femeie, reţinuţi pentru că furau bani de la bătrâni la farmacii sau bancomate din Suceava.
 Vizualizări articol: 1658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un bărbat şi o femeie, reţinuţi pentru că furau bani de la bătrâni la farmacii sau bancomate din Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei